Powered By Blogger

söndag 29 maj 2011

Fotoutmaningen - jag tittar gärna på...

... är mer än vad jag trodde när jag började tänka efter. Det jag kollar på just nu är dock en saga för sig... mr Make med ett nytt fabulous projekt på gång... Leka Italianokung med nya pastamaskinen, känns som vanligt med alla hans obskyra påhitt = det går sådär... Så även om jag tittar och visar upp det här så är det med en skräckblandad förtjusning. Grundad på sisädär åtta år av erfarenhet...


Annars vilar jag gärna ögonen på våra djur som jag älskar över all oändlighet:




Och trots att jag har blivit bestraffad med höjdskräcken från helvetet och flygrädslan som jag hatar, och därför gör allt för att förtränga så tittar jag gärna på världen en smula från ovan. Just bara eftersom det är så fascinerande...


... här med Frankfurt, Tyskland under fötterna, dokumenterat i mellanlandningen från Athen till hem för snart två veckor sedan. Men jag uppskattar även världen på närmre håll; som att se på bilder av olika slag och vackra byggnader. 

Och inte att förglömma; tv och människor som passerar i vimlet på stan, välgjord graffiti och snygga tatueringar. Men det mesta av det har jag redan visat så många gånger så det hoppar jag över nu... Over and out. Take care!    

3 kommentarer:

  1. Mycket fint att titta på hos dig =)
    Själv fick jag fuska lite p g a jobb.
    Hoppas du mår bättre idag.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker också om att titta på gamla fina hus och att se världen från ovan. Ser kul ut att göra egen pasta, kanske man ska prova!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Helen: då var vi två, för jag fuskade också lite med någon gammal bild... fy skäms på oss... ;o) Kram!

    Marika: köpte en pastamaskin till honom på Campadre, snormycket billigare än i butiker, så det är ett tips att hålla span där om du är sugen på en. Pastan blev väl sådär, tror man skulle hitta ett roligare recept än att bara köra på vetemjöl, ägg och olja som maken gjorde, den blev ganska smaklös. Kram!

    SvaraRadera