Powered By Blogger

lördag 21 maj 2011

Athen del 4 - måndag 16 maj

Sista frukosten i den boring hålan Glyfada kryddades med skämt på riktigt låg nivå och så mycket asgarvande, på grund av alldeles för lite sömn, att resten av folket på hotellet garanterat gissade på att vi var asfulla alla fyra. 



















Tyvärr var A och S tvungna att åka hem, när de drog till flygplatsen förflyttade jag och mr Make oss snabbt tillbaka till Lotus hotel i centrala Athen...



















... där vi fick ett nytt rum med schysstaste altanen ever. Fastnade där för några timmars slappande innan det bar av ut på stadens gator för lite mer spanande.




































Snacka om nitiskt galenprojekt att ställa alla jordgubbarna i givakt... Galet var även min egen hux flux-påkomna idé att plåta den fulsöte lille tygfiluren Zogeas i alla tänkbara miljöer. Man undrar lite över vad det var i maten som vi käkade när en av mr Makes tatueringskunder från helgen tittade förbi. Jag har över hundra bilder på min nya prickiga kompis, men eftersom jag inte vill framstå som komplett sinnesrubbad så tråkar jag bara er med två av dessa här:




































Från galet till konstigt så kan man ju inte låta bli att undra vem som var märkligast, den sluskiga och nerklottrade killen eller gubben som hade toapapper hängandes i ansiktet... Och med de funderingarna ringandes i skallen avslutades måndagskvällen i Athen.



















Hoppas ni får en riktigt bra lördag därute för det ska jag försöka ha. Kram på er!

9 kommentarer:

  1. Hahahahahah!!! Sitter här lite knäpp av sömnbrist (son som vaknade åt helvete för tidigt) och bara garvar högt åt bilden på Ozzy och farbrorn med mugg-papper i nyllet! Som du skriver, vad är märkligast?! Och så ser dom så jävla besvärade ut båda två:) Ha en underbar lördag du underbara människa! Kram!

    SvaraRadera
  2. Härlig idé att fota kompisen överallt.
    Och mitt barn vaknade ännu tidigare än Lindas så var min humornivå befinner sig kan ni bara ana... 05.10 är absolut en bättre tid att lägga sig än att gå upp om man säger så. ;)

    SvaraRadera
  3. Fina bilder!! Ha en härlig dag Josanne!! Kramar!!

    SvaraRadera
  4. Härliga bilder! Jordgubbar som står givakt är en vanlig syn i Grekland, där brukar de flesta frukterna ställas upp så där, slöseri med tid, hhm...
    Kram

    SvaraRadera
  5. "... men eftersom jag inte vill framstå som komplett sinnesrubbad så ..." Det tror du hjälper? ;)

    Kram till er båda för ett gott skratt på morgonkvisten

    SvaraRadera
  6. Ska då förtydliga att Pappa Pyr är min sambo så du inte tror han är nån rubbad typ ;)

    SvaraRadera
  7. Hahaha, jag skrattar ijäl mig åt din tygfigur på äventyr i Athen. Vill ha en bok om detta :)
    Tittar in här då och då och gillar dig och din humor skarpt. OCH Odd Mollyoutfitsen är så kul att se. Du är bäst. Kram från Göteborg. /Malin

    SvaraRadera
  8. Ihjäl skulle det visst vara :)

    SvaraRadera
  9. Linda: haha... gubben var nog besvärad, mr Make däremot hade feta problem med att hålla sig från att börja asgarva... Ha en bra lördag själv coola du. Kram!

    Helen: ja ibland när jag är lite rastlös, eller vad det nu är jag är så kan jag få de mest bisarra sakerna för mig, som t.ex. att plåta en tygfigur. Om inte annat så är det skitkul hur folk glor när man håller på med det... :o) Kram!

    Chatarina: tack tack och detsamma till dig! Kram!

    Marika: haha... vad kul, jag har aldrig sett det förut. Kanske slöseri med tid, men roligt att se jordgubbarna sådär. :o) Kram!

    Pappa Pyr: haha... nu ska du inte ta ifrån mig villfarelsen att jag i alla fall kanske lyckas lura någon... ;o) Kram!

    Helen igen: haha... jag undrade faktiskt lite först. Men så klickade jag på namnet och fick upp bloggen och då fattade jag. Att det bara var en halvgalning... ;o) Kram!

    Malin: haha... ja helt ärligt så funderar jag faktiskt på att lägga ut en hel hop av de bilderna som typ en digital bok på min Facebooksida. Har gjort det en gång tidigare, med en tomtenalle som var på hårdrocksfestival. Och tack för fina komplimanger. Kram!

    SvaraRadera