Powered By Blogger

lördag 28 maj 2011

Gårdagens träff i tatueringsland & gurkanspråk

Som ni redan vet så dejtade jag kamrat Helen igår. Och som ni också känner till så hamnade vi i tatueringsland. Där vi kom ut ifrån, ett par timmar senare, med nytt klotter på kroppen båda två. Här kommer storyn i bilder hur det gick till:




































Efter en del klurande så bestämde sig Helen till slut för att det skulle få bli coola Lenore som fick bli ersättare för hennes gamla groda. Mr Make fick äran att göra jobbet. Det medan jag lät Anestis Sifou klottra en buddhistisk skydds- och lyckosymbol på sidan av handen. Min födelsedagspresent från honom. Tusen tack för det vännen! Och det kan jag liksom verkligen behöva... :o)



















Jag höll på att tuppa av eftersom det gjorde så förbannat ont. Helen höll på att somna. Min är minimal, hennes betydligt större. Så ni fattar ju vem den stora mesen var...  ;o) Samma person som sedan gjorde en insats att diska och sterilisera tuber och grepp bara för att ha något att göra, innan Helen var klar...




































... och vi tog med oss de stiliga ;o) tatuerarna på ett avslutande glas vin på ett så kallat lite fint ställe. Där ingen mindre än Mr Gurka – Big Brother-Gurkan redan satt och fläkte ut sig i en stol. Ganska komiskt att vi under den största delen av tiden i studion hade pratat just gurkanspråk med varandra. Gissa om det var skitsvårt att låta bli när han satt precis bakom. Även om jag har blivit anklagad för att vara kändiskåt så ”vågade” jag inte gå fram till herr tv-stjärna och be om att få ta en bild. Fett pinsamt liksom... Hade ni ”vågat” det?
Hoppas ni får en bra dag därute. Var rädda om er själva och varandra. Kram!

7 kommentarer:

  1. Mes och mes; det gör nog en aning ondare där din sitter. Eller så är det jag som är felkopplad i känselorganen =)

    Jag som inte har annat än skogskanaler hade ju ännu mindre aning; jag bara konstaterade att där satt en ovanligt sliskig typ. =)

    Och det stora fotot på han som du inte känner var *mycket* uppskattat i morse. Hon gjorde som han brukar och formade händerna till ett hjärta.
    Det är äkta kärlek det! <3
    Tack igen för en trevlig dag och bästaste sällskapet.Kram till er där i skitstan!

    SvaraRadera
  2. Ja, låt oss slippa se den mannen i fler produktioner! Ja, nu har jag förvisso inte sett allt han varit med i utan mest hört talas om...

    Ha en bra lördag!
    Frk Abbe

    SvaraRadera
  3. Jag är asmesig och gillar inte smärta och skulle aldrig våga tatuera mig! Har inte ens hål i öronen!
    Sambon vill ha sönerna på ryggen och kontaktade Heidi (heidihaytattoo.com), men hon hade fyra års väntetid... Men hon är den enda som kommer i närheten av hans rygg, så han får väl ställa sig i kö! Hahaha!
    Tack för grattishälsningen!
    Tycker absolut du ska göra tårtan! Supergod men väldigt mäktig, så den räcker till hur mänga som helst!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Skulle också behöva en sådan där buddistisk tursymbol ;) Kram

    SvaraRadera
  5. Haha fan vad coolt att Gurkan var där :-D

    Jag tror bestämt att jag kanske får besöka mr Make någon dag så han kanske kan fixa till min fula tato. Han verkar duktig:-)

    kram

    SvaraRadera
  6. Klart att du skulle ha terroriserat Gurkan lite;) Cool tatuering på dig med och jag håller nog med Helen där, inte fan är du nån mes. Måste göra helvetes ont på handen där!!
    Krya på dig gumman! Kram

    SvaraRadera
  7. Helen: ja det gjorde asont, ända in i skelettet fast å andra sidan så gick det ju snabbare än fort så jag borde inte gnälla... Haha... ovanligt sliskig typ har du absolut rätt i. :o) Kul att lilltjejen blev så glad för bilden på han som jag inte känner men stalkar fett... ;o) Tack som fan för igår!!! Kram!

    Fröken Abbe: haha... håller med dig! Jag såg honom även i Robinson och lite flyktigt i Sveriges värsta bilförare (japp, jag är tvdåre...;o)) och tycker att det liksom räcker nu. Kram!

    Casa del Caos: Heidi är superduktig så jag fattar din sambo. Ett tips om han vill ha sin tatuering lite tidigare är att kolla upp vilka mässor Heidi jobbar på, jag vet att hon t.ex. alltid brukar jobba på Stockholm Ink Bash sista helgen i augusti. Om han hör av sig och bokar tid på mässa så kanske han till och med kan få den i år. :o) Ja tårtan kommer jag att försöka mig på någon dag. Kram!

    Odd me: om den funkar så hojtar jag så får vi väl ordna så att du får en också... känns dock inte som den funkar så bra med tanke på dagens mående här... ;o) Kram!

    Hoffsan: du kan ju kolla hans hemsida, länk finns i det här inlägget och om du gillar vad han gör och är sugen så är det bara att hojta till honom eller mig. Kram!

    Linda: ja jag skulle ju kanske det men det första jag tänkte som gjorde att jag inte gjorde det är att jag inte ville spä på hans ego... Han spanade in mina radbandshalsband ganska mycket så jag borde kanske frågat vad han glodde på om inget annat... :o) Ja det gjorde ont satan, fast det gick ju ändå rätt snabbt, jävla tur det... :o) Kram!

    SvaraRadera