Powered By Blogger

söndag 29 maj 2011

Please hojta om bokstavsskiten är kvar!

Forbid Me Not var så supergullig att hon ryckte ut till min undsättning på direkten efter att jag hade kastat ut mitt förra, smått frusterade, inlägg. Tusen tack snälla för att du räddade mig från att bli galen! Så nu ska ordkontrollen, som det faktiskt hette, vara satt ur funktion. Skulle bokstavsskiten vara kvar och dyka upp när ni kommenterar här så får ni please gärna hojta! Take care & Kram!

7 kommentarer:

  1. Nu ska jag testa om den är kvar:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Lite mer. Den är borta, hurra!
    Kram igen

    SvaraRadera
  3. Nu är solbrillorna beställda :) Skickar ett mejl senare! Hoppas du mår bättre nu. Själv ska jag ha skrotardag här hemma och bara ta det lugnt :) Kram

    SvaraRadera
  4. Noooo more bokstavskit! Visst är det skönt att slippa eländet:) Hoppas du mår bättre i dag så du orkar blöddra lite framåt kvällen....Kram!

    SvaraRadera
  5. Vad bra, då blir det ju lättare för oss att kommentera!
    Störande bara med blogger som fortfarande inte släpper in mig i väldigt många bloggar!! Tex. kommer jag inte in hos Bina, Odd me, med flera!! De enda jag kan skriva hos är de som har; Namn/webbadress, eller Anonym att välja på sin ruta där man väljer profil.
    Har verkligen försökt hur många gånger som helst sedan i torsdags o det fungerar bara inte.. Till slut ger man ju upp..ialla fall jag.
    Kram kram

    SvaraRadera
  6. Sköööönt att det fungerade!

    Kan du inte kolla av hur det blir med spam för dig efter att du tagit bort den? Jag har den mest för att slippa automatspam...

    Skulle ju gärna ta bort den också, men vill inte sitta och rensa hur många spam som helst heller....

    Kram!

    SvaraRadera
  7. Hilde: tck snälla söta för din testhjälp!!! Kram!

    Odd me: åh tusen tack underbara, shot vad du är gullig!!! Jaghar inte kollat om min mail funkar än men gör det lite senare idag. Jag mår lite bättre idag tack men har också en skrotardag. :o) Kram!

    Linda: jag fattar inte varför jag inte har plockat bort den tidigare eftersom jag har stört mig på den, men bättre sent än aldrig. Och japp, redo för blödder as always när det är plastsyrran det gäller... ;o) Kram!

    Annelie: jag har haft det likadant med Blogger i flera dagar men idag funkar det äntligen igen! Så jag håller tummarna att Blogger hittar ut till ön och rättar till sina brister även hos er under dagen. :o) Så ge inte upp ännu vännen. :o) Kram!

    Forbid Me Not: japp, lovar att rapportera till dig om spam och skit. Hitintills lugnt men vi pratar ju bara någon enstaka timme utan bokstavsskydd. :o) Tack söta igen för hjälpen!!! Kram!

    SvaraRadera