Powered By Blogger

tisdag 24 maj 2011

Dagens – när det dåliga samvetet får bestämma

När jag tittade in hos slurpigaste bruttan L8 i förmiddags så mullrade det dåliga samvetet igång likt värsta jävla åskovädret i min skalle. Och för att få tyst på det så fanns det bara en sak att göra... att plocka på mig denna wrap som dagens:



















Patchwork wrap tunic, vintage lite lilac

Anledningen; den, tillsammans med sin syster i mid apricot (som är var L8 har på sig idag) var de plagg som jag gamade mig mest efter vad gäller Odd Molly s/s 2011. Förbeställde och suktade som en bindgalen iller. Fick hem... och där tog det liksom stopp, för båda har förblivit oanvända garderobsvärmare...
Är det ett tecken på att man har för mycket kläder? Eller kanske att man är en bortskämd jävel som kör egotripparracet och bara vill ha, utan minsta tanke på att människor svälter ihjäl i andra länder?... Och är det någon annan som känner igen sig i detta smått oskyra beteende, eller är det bara jag...? :o) Kram!

13 kommentarer:

  1. Jag tänkte också på min häromdagen och skämdes lite :/ Den som jag var så lyrisk över glömde jag bort på något sätt :P Det får det bli ändring på! Den är ju så vacker!! Kanske är det just därför den blir hängande.. att man tar på sig något mer vardagligt.. sen har jag för mycket kläder också! Inget att hymla om! Tack för påminnelsen i alla fall :) Kram

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag känner igen mig med det där att det är ett himla ylande om saker, stressen, jakten, längtan. Och innan jag har grejerna i min ägo så har jag använt det så mycket i mina tankar och sen när kläderna/prylarna kommer hem till mig har jag liksom tröttnat....
    Är ofta en "velpotta" innan jag handlar men sen ett tag tillbaka har jag bytat strategi. Jag tittar inte på förhandsvisningar, försöker undvika bloggar som visar allt som komma ska och vad alla ska beställa (SKITSVÅRT!). Istället åker jag planlöst och shoppar något som jag trillar över! De flesta gånger jag gjort det har jag blivit riktigt nöjd med mina inköp! Får se om det fortsätter att hålla i sig, som idag när jag trillade över en leopardmönstrad bikini och blev döds kär! och jag som ALDRIG skulle kunna tänka mig något sådant innan!!, tur att man kan göra som man vill!!

    Kram Fiona

    SvaraRadera
  3. Tror nog det är många härute i bloggvärlden som kan skriva under på det!! Javisst, har det varit så!! Fast ärligt talat så började mina tankar snurra förra sommaren på hur jag bar mig åt egentligen! Tyckte inte om mitt egna beteende..därav mitt vägrande med förbokningar av kommande kollektioner tex. Tänker länge o betydligt mer noggrant nu vad/hur jag handlar. Går på upptäcksfärd i min egna garderob lite då o då, vissa saker blir jag glad av att se. Andra inte, funderar o säljer av mer än innan. Så mitt köpande har ändrats drastiskt bara senaste året!! Trots att jag troget följer er bloggare o blir frestad överallt, fniss..
    Var o en gör ju det som passar en bäst!! Du/jag eller andra behöver ju inte ha köpstop för att andra har det knapert, eller hur!?? Man är alltid sig själv närmast när det kommer till kritan.. Det viktiga är ju egentligen att vi MÅR BRA!!
    KRAMAR!

    SvaraRadera
  4. Snygg jacka hörru ;)
    Den hade jag också på idag.

    Troligen är det hela ett uttryck för det konsumtionssamhälle vi lever i och det är lätt att svepas med. Men du reflekterar ju över det och det är plus i kanten.
    Kram!
    Helen som Blogger anser är anonym idag

    SvaraRadera
  5. Ja man är lite tokig ibland... är nog allt jag orkar skriva om ämnet. ;-) Jag känner igen mig, men det är väl okej? Förr eller senare använder man ju sina plagg och som Fiona skrev så är de ju redan använda i tanken, hihi..

    Blogger gillar inte mig heller idag, hoppas denna kommentaren går igenom?
    kram

    SvaraRadera
  6. Japp, då har min wrap också åkt på, bara för att samvetet skulle stillas lite.
    Du fick mig att bestämma mig för att inte blunda för verkligheten.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Oj, vad snygg du är i den. Visst är den lite party! Känner igen mig i det du skiver. Plånboken gör dock att jag inte kan sväva ut allt för mycket men jag spenderar nästan alla mina fickpengar på kläder. Tycker om att kunna sätta på mig fina saker. Gillar färg och form. Tror nog alla som gillar OddMolly gör det. Bla bla... Kram!

    SvaraRadera
  8. PS Tack söta för komplimangen!

    SvaraRadera
  9. Jag tror det beror på många orsaker att plaggen inte blir använda så mycket som man först tänkt. Det stämmer helt säkert att de redan är använda i tanken. Hos mig finns det nu lite flera "finare" plagg och på något konstigt vis spar jag lite på dem, konstigt egentligen. Om det beror på för mycket kläder i garderoben tror jag inte, för mig måste det finnas ett speciellt "tillfälle" för vissa av plaggen. Oj, vad jag låter knäpp:)
    Kram

    SvaraRadera
  10. FÖR mycket kläder ! Helt klart ! Men absolut är denna ett sånt plagg man kanske kan känna sej FÖR fin i.... Märkligt egentligen vilka ideér man kan få för sej.(jag har bara använt min två gånger sen jag köpte den, men nu ska det bli ändring på det ) Du är iallfall ursnygg i din !

    SvaraRadera
  11. Wrapen är jättesnygg och förtjänar att användas! Sen har du väl en liten poäng i det du skriver, visst får man lite skrämselhicka när man börjar räkna efter vilka värden som ligger i garderoben....Kram från LindaG
    (Förbenade Blogger jävlas så jag kan inte kommentera med mitt Goggle-konto)

    SvaraRadera
  12. Snygg du är i WRAPEN...och i ackan...Lovely kombo helt enkelt :)

    Kram

    SvaraRadera
  13. Tusen tack för era kommentarer! Alltid kul att höra om era tankar och vanor och så vidare. Och som vanligt är man inte ensam om sina dårerier, bra där... ;o) Massa Kramar!

    SvaraRadera