Powered By Blogger

söndag 22 maj 2011

Dagens – plockar upp mannen med vinnarpokalen

Så var det slut på frid, egentidsfröjd och ett hyfsat städat hem. För mr Make återvände från Mumindalen vid lunchtid idag. Jag och vovvarna var och plockade upp honom på stationen, ett par hundra meter från vår boning. Inte för att vi egentligen behövde det utan mest för att alla inblandade parter ville det:




































Fan vad sunkiga bilder det blev... det ni ser är i alla fall dagens stass på väg ut, dagens nyhemkomna mr Make med Freja hund och gårdagens vinnarskalle med prispokalen, som mr Make vann på Oulu International Tattoo för just tatueringen på sin kollega Anestis Sifous huvud. Best Tribal. Ganska komiskt egentligen eftersom tribaler, i dess vanligaste form är något som mr Make aldrig någonsin ger sig i kast med längre. Däremot gör han lite då och då dessa prickade avarter. Det finns en bättre bild på Sifous skalle (när han sitter och jobbar) bland bilderna från tatueringsmässan i Athen om ni vill se den lite bättre. Själv ska jag flytta över blicken till tv´n och det högkulturella programmet Big Brother. Så jag tackar för den här veckan och önskar er en god natt! Kärlek!

6 kommentarer:

  1. Hahaha - jag var högkulturell med Gossip Girl för ett par timmar sedan ;) Kul med pokal!!!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Ser ut att vara både nöjd husse och hund!
    Grattis Mr Make!

    SvaraRadera
  3. Jag tänker bara ajajajaj när jag ser den skallen! Snyggt jobb men vilken smärta! Snygg dagens som vanligt:) Kram

    SvaraRadera
  4. Vilken fin gårdagens :) Kul att mr make vann! Den huvudtatueringen är grym men säger som Linda - Ajj!!
    Inga problem för mig att hjälpa dig med brillorna :) Det gör jag gärna :)) Om man ska förbeställa till hem/utresa är det 5 dagar innan vi åker som är den 6:e juni. Vet inte om dom har hela sortimentet i flygplanet så det är nog bäst att förbeställa i så fall. Säg bara till o du inte hittar några hemma! Du behöver inte betala förrän jag kommer hem, tar det på faktura. :) Kram

    SvaraRadera
  5. Grattis till makens vinst o pokal!! Vad roligt för honom! Å skönt för dig familjen är fullkomlig igen!
    Här har vi hållt igång i stort sett oavbrutet med div olika projekt! Igår valde vi dock vara ute i sommarvärmen (i skuggan, för varmt i solen) istället för fortsätta med källaren. Vill ju inte stå därnere bägge fina dagarna. Idag lite kyligare o mer blåst igen.
    Jättesnygg dagens du hade igår! Den röda är superfin! Ha en riktigt fin o bra dag!
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Senil demensen har slagit till, jag har glömt att svara er här... illa, illa... :o) Men tack för kommentarer och massa Kramar!

    SvaraRadera