Powered By Blogger

lördag 21 maj 2011

Athen del 5 - tisdag 17 maj

Ni lär väl vara ordentligt skittrötta på mina Athenbilder vid det här laget. Helt förståligt, för det är jag också. :o) Men eftersom endast sista dagen på resan återstår så kastar jag ut ännu lite fler grekpics i alla fall. Med början när vi precis var i startgroparna av en improviserad fotoflängartur och shoppingutflykt:






































































Något av det som blev inhandlat var väskan som skymtar på bilden med min dagens-stass som kommer här under. Lyckades sprängfylla Mollyblingväskan under ett gäng dagar så en del av ena remmen lossnade så därför var ett nyinköp liksom nödvändigt. Som om de inte alltid är det, egentligen... nödvändiga... :o) Och bara för att låta mina drag av sinnesförvirring få lite utrymme igen så kastar jag in en smula Zogeas the tygfilur här också... ;o)























































































När eftermiddag övergick i tidig kväll var det dags att ta sitt pick och pack och bege oss till flygplatsen. Dock fick inga katter mer än de på väskan följa med. Eftersom det satt värsta skitsura damen bakom oss och gapade och gnällde konstant, bland annat om att planet skulle störta om folk inte la ifrån sig sina mobiltelefoner så var jag bara precis tvungen att hålla den igång under flygresan. Inte bara sinnesrubbad alltså, jag är sjukligt barnslig dessutom... :o)




































Och nu slipper ni en massa Athen här... Näää, det gör ni inte... bara om man räknar bort Tattoo Convention. För självklart måste mässan få vara med den också. Fast det blir ikväll eller imorgon eftersom jag ännu inte har hunnit bena upp bland de tokmånga knäppen som vi har laddat ner i datorn. Kärlek & Kram!

7 kommentarer:

  1. Hej hjärtat!
    Tog en paus i påbörjade rensningen av källaren, så mycket bröte man samlar på sig! Maken är o hämtar en släpkärra så vi kan en tur till tippen! Lär väl bli många vändor innan pingst, då vi skall vara färdiga. Hur nu det skall gå.. Då måste allt vara klart, inga personliga saker få vara framme. Dessutom sedan konstant beredda för ev visning förrutom den inbokade!
    Du är en riktig mästerfotograf Josanne!! Du tar väldigt bra o fina bilder, roligt du visar alla!! Klart du var tvungen köpa en ny väska, det tillhör liksom resan!! Förstår mer än väl du satt med Iphone på under flygresan, haha..
    Hoppas du får en skön lördag!! Här är rena sommarvärmen! (bra o vara i källaren då..)
    KRAM KRAM

    SvaraRadera
  2. Åhh, vad fina bilder du tar, Josanne! Du har verkligen öga för bra motiv och klicka rätt. Super söt bild på dig vid trottoarkanten. Kram!

    SvaraRadera
  3. Älskar dina bilder :) Och den där tygfiguren ser skön ut :)) Usch! Jag kan också vara så där löjligt obstinat när jag är på det humöret :P Inget att göra åt! Går inte att lära gamla hundar att sitta ;) Kramar

    SvaraRadera
  4. Underbara bilder! Jag får en helt annan bild av Aten än den jag är van vid.
    Japp vi får nog ta en tur nånstans du och jag.
    Jag håller reda på sevärdheterna och du tar kartan ;)
    Ha en bra lördag och kram!

    SvaraRadera
  5. Annelie: håller tummarna att ni får allt klart! Vet ju hur jäkla hopplöst det kan kännas men tänk på vad skönt att ni får rensat och vad skönt när det är klart. Det brukar jag göra när det känns så där skitjobbigt... Ja jag fattar inte varför jag måste bete mig så barnsligt egentligen, förmodligen för att jag hatar när folk pratar om en utan att våga säga vad de tycker till mig istället... :o) Kram!

    L8: kul du gillar bilderna, fast jag tycker själv att bilderna mest bara är sådär... självkritisk är mitt mellannamn... :o) Kram!

    Odd me: tygfiguren hängde utanför en affär i Athen och jag tyckte att den var så ful så att den var söt och var därför tvungen att köpa den... på tal om vuxet beteende... ;o) Haha... kul att du är lika bra på löjligt obstinat agerande. Visst är det lite kul också... ;o) Kram!

    Helen: ja shit vad kul det hade varit. Fast rent realistiskt så kanske vi får börja vår gemensamma reskarriär i typ Landskrona eller nåt annat nära... :o) Kram!

    SvaraRadera
  6. Å ja - mer bilder - du är skitbra på att fota! Nya grekväska är supersnygg - vill ha ;)
    Kramar

    SvaraRadera
  7. Vi kan börja med Helsingborg eller Malmö ;)

    SvaraRadera