Powered By Blogger

söndag 22 maj 2011
























Ni får fråga om det är något ni undrar eftersom jag inte riktigt orkade trycka in en massa bokstäver också. Tyckte det räckte att tråktrötta ut er med bilder... :o)
Som avslutning på mina mastodontinlägg från grekhuvudstaden kommer två bilder speciellt till Odd me eftersom jag hade henne i åtanke när jag tog dem:



Visst hade de varit grymma hojjar att fara runt på. Jag hade supergärna suttit baktill med dig på en av dem i alla fall... :o) Take care vänner! Kärlek & Respekt!

5 kommentarer:

  1. Oj vad mycket häftigt att titta på ojojoj...
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ah - det här var bäst :) Har fortfarande inte släppt tanken på att få en röd drake över ryggen och få min mesiga papegoja övergaddad :o)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Wow vilka tattoos!! Och vilka läckra hojar :D Lovar att komma och hämta dig när jag införskaffat kort o hoj :)) Kramar

    SvaraRadera
  4. Shit vilket tatuerings-sug jag får när jag ser bilderna:) Sicken tur att det inte är så långt kvar till pinuppe-tajm! Skrattar lite när jag ser den där mag-tatueringen, undrar lite hur det skulle se ut på min dragspels-kagge;) Kram gumman!

    SvaraRadera
  5. Lingon: kul på gillar. Jag har Lingonabstinens, måste ses snart... :o) Kram!

    Frösötös: det kommer ju en tatueringsmässa i Stockholm sista helgen i augusti, kanske läge för dig då. Et tips är att makens kollega är grym på japaninspirerade drakar om det är en sådan du är på jakt efter... :o) Kram!

    Odd me: tjohoo, ser absolut fram emot en hojtur med dig... oavsett om det blir på en HD eller något annat... :o) Kram!

    Linda: ja du jag är också sjukt tatueringssugen just nu. Får bli till att göra duvan snart känner jag. Och jag tänkte detsamma med magtatueringen, min mage hade sett ut som ett påskägg med den på sig... :o) Kram!

    SvaraRadera