Powered By Blogger

tisdag 31 maj 2011

Lika smidigt som Titanic på ett ungefär...

Joråsåatt... här flyter ju allt på... lika smidigt och problemfritt som Titanic på ett ungefär... För inte nog med att kropp, själ och livet i största allmänhet har fått för sig att leva värsta jävla rövare med mig just nu så bestämde sig den förbannade Internetuppkopplingen för att haka på cirkusen nu ikväll. Jag tackar och bugar och visar min tacksamhet på det allra finaste sätt jag kan komma på:


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

  1. Det där råkar jag också ut för lite då och då och har lust att kasta ut datorn genom fönstret varje gång. Det får en att inse hur beroende man är av Internet sjukt men sant. Hoppas det löser sig SNART! Kram från Lia!

    SvaraRadera
  2. Hoppas det löser sig för dej!
    Vill bar passa på att tacka för årets garv häromkvällen. Jag talar om den fantastiska bloggen med skivomslagen. Jag skrattade så att jag grinade, och det behövde jag verkligen efter en massa sjukelände och annat!
    Kram från Åsa

    SvaraRadera
  3. Lia: haha... ja visst är det helt sjukt hur beroende man är egentligen... det där med att vilja kasta ut datorn... been there... dock inte done that... inte än i alla fall... ;o) Kram!

    Åsa: ja, visst är den bloggen helt underbar. Jag har inte läst allt ännu, sparar em del till kommande stunder då man behöver ett garv. :o) Kram!

    SvaraRadera