Powered By Blogger

lördag 7 maj 2011

Ni är bäst, stöld och lite annat babbel

Tusen tack för ert stöd i mitt inlägg om anonyma kommentarer igår. Det har blivit lite väl mycket av den varan här och samma skit på mailen, så jag fick bara nog och kände ett tag att jag ville överge Blogglandia.
Ni fick mig på andra tankar. Mitt mantra är ”Låt inte de jävlarna ta dig” så då får jag ju leva upp till det också och fortsätta att slå ifrån mig det negativa. :o)


Det som är ganska sjukt är att jag rätt tydligt kan se vad det är som får dessa feglirande anonyma att krypa upp ur sina hålor. Mollyköp ja, men ännu värre är de gånger jag har haft med folk här som kanske råkar vara lite kända. Det får verkligen de kära dårarna att skriva elakheter och börja skrika om att jag är pinsam som påstår att jag känner folk som jag enligt dem inte känner.

Patetiskt att jag ens bryr mig egentligen men jag har ändå bestämt att jag kommer att vara jäkligt restriktiv med vilka människor jag lägger ut bilder på här i fortsättningen. Både för deras och för min egen skull.
Så sorry ni rubbat kändiskåta därute, ni får leka någon annanstans nu...

Dessutom har bilder från festen vi hade förra veckan blivit stulna härifrån och upplagda på andra webbplatser. Och stöld är precis vad det är så jag klurar på åtgärder där, för det finns ju trots allt en upphovsrättslag och så vidare...

Och som surströmming på moset så har jag fått bekräftat att folk från mitt forna jobb, arbetsplatsen från helvetet, rantar in och ut här. Eftersom ni är så jäkla glada att slippa mig, vad fan gör ni då här? Känner att jag håller på att elda upp mig en smula så jag skuttar ut till lite tankedistraherande städning istället.


Men först en Megakram till er underbaringar som peppar, ni är bäst!!! Kärlek!!!

10 kommentarer:

  1. Ja vad ska man säga? Har man inga egna kända vänner så får man låna andras - verkar vederbörande tycka.
    En dag då jag nämnt samma persons namn i min blogg ökade mitt läsarantal dubbelt. Så nog finns det gott om intressenter...

    Självklart ska du anmäla bildstölden men som sambon uttryckte det:
    händer ju inget eftersom bloggen ligger på ett webbhotell i ett land där inte ens mänskliga rättigheter finns i lagboken

    Själv har jag och andra anmält Den mongolida bildtråden på Flashback flera gånger men polisen kan inget göra av just den anledningen.

    Nu ska jag fundera på vad som inte ger mig vuxenpoäng. Känns inte som det är nåt...
    Skulle vara ev besök i din lilla skitstad som verkar tangera gränsen... ;)

    SvaraRadera
  2. Jag säger det igen, det finns folk till allt tyvärr! Ge dig aldrig, då vinner jävlarna.
    Stor kram

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Jag håller just på att läsa ikapp här och du vet nog vad jag anser om anonyma ryggradslösa kräk. Kritik kan man ge men då ska det vara relevant och inte anonymt. Påhopp är bara genuint fegt.

    Allt gott till dig och kramar från Eva som idag är något irriterad över den kvalifiserade mobbing som jag utsattes för igår av ett par så kallade arbetskamrater.

    SvaraRadera
  4. Jag hade också missat gårdagens inlägg. Och vet du...det är faktiskt lite synd om dem som mår så dåligt att de anonymt måste försöka ge sig på människor som valt att våga stå för sig själv och därmed har en offentlig blogg. Vilka stackare som mår så dåligt att det enda de gör är att fegt skicka anonym negativ energi i ett desperat försök att må lite bättre själva.
    Jag älskar din blogg: din rättframhet, humor, mänsklighet och värme som finns i alla rader är faktiskt en ynnest att få ta del av!
    Stor stor kram!!!
    Loo

    SvaraRadera
  5. STOR <3 från Halvan!

    SvaraRadera
  6. Stora kramen! Jag håller med att ska man klaga eller kritisera så kan man banne mig göra det med sitt namn, det är så fegt. Och stölder ska vi inte tala om..gr.

    Ha en fortsatt fin dag och från mig får du allt stöd och pepp i världen.
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Usch vad tråkigt att du är så utsatt av elaka dummingar som inte har bättre för sig än att vara elaka på andras bekostnad. Stora kramar från mig och stå på dig. Sätt dit de jävlarna som snott bilder...

    Från mig har du i a f 100% stöd och I love your blogg, med eller utan kändisar och Mollysar :-)

    /Vivvi

    SvaraRadera
  8. Tusen tack ännu en gång, jag kan lätt säga och mena det till 100%; I Love You! Och Eva; kanske helt fel att säga till en präst, men kom ihåg; låt inte de jävlarna ta dig... känner med dig till 100%, för jag vet ju hur det är att vara i den situationen... Så en jättebamse styrkekram till dig och massa kram till er andra!

    SvaraRadera