Powered By Blogger

lördag 4 februari 2012

12 centimeter + en vecka = ska jag fixa det?

Vad tror ni? Kommer jag att kunna snyggskrida runt i dessa pjux, som mr Make shoppade loss åt sin ständigt plattskoklädda fruga, på eventet nästa lördag?


Någon som har snabbtips på hur man lär sig gå 12 centimeter ovanför sin normala längd eller ska jag behöva hyra en rullstol för att få en chans att ha dessa på mig? För övrigt så är det tv, god mat och vin som står i fokus här just nu. En slapp najsig lördagskväll. Hoppas ni har det bra ni också. Hej, god natt & Kram för idag!

15 kommentarer:

  1. Skitsnygga pjux! Bästa rådet jag kan ge dig är att sitta så mycket du bara kan;) Och investera i en gelèsula att lägga i......Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack som fan för tipset! Nu när jag läste det så kom jag på att du har skrivit om det förut. Men, vet du var man hittar sådana?, för jag såg inga i skobutiken, spanade ändå på sulor där eftersom pjuxen är en smula för stora. Kram!

      Radera
  2. Fråga inte mig, jag har ju stukat foten (å ja ä inte biiiter...)
    Öva, öva och tryckavlastande sulor säger jag...
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och snart lär vi säkert vara två som har stukad fot... Men är du inte bättre än? Shit vad jobbigt... :o( Och tack för tips, får toköva imorgon, för sen hinner jag nog inte förrän de ska få åka på event. Tror det får bli ett par sockiplast i handväskan att ta till i nödfall... :o) Kram!

      Radera
  3. Jag fick akutlära mig gå i stilettklackar på ett par timmar när jag blev scoutad som mannekäng - 1.84 cm och 12 cm klackar i 2 nummer för liten storlek - ouch!. Mitt bästa tips är att öva där du har lite yta till en början. Låtsas att du går på en catwalk ;-) Tänk på hållningen, med en bra hållning blir det mycket lättare att gå i högklackat. Och testa att gå på toa, kramas, skaka hand, trängas osv :-)
    Good luck with your killer heels!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... jag har varit med om samma sak en gång, för hundra år sedan visserligen, men jag var så sjukt livrädd att drutta omkull på den däringa catwalken att jag fickmen för livet... ;o) Därför jag har undvikit höga klackar. Men det är ju sååå snyggt! OM man kan gå i dem... Tack för tips, öva it is! Kram!

      Radera
  4. Hej!

    Snyggelisnygga! Öva och gelèsulor finns på scholls och fungerar pefekt.

    Kram från Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har tokletat sådana sulor, inte hittat ännu men skam den som ger upp. Tack snälla för tips. Kram!

      Radera
  5. Kan väl bara konstatera att jag inte skulle fixa det - längre.
    I ungdomen skuttade man ju runt i sånt utan att blinka
    Hoppas du lyckas bättre än jag. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte jag heller... men jag ska ta mig tusan försöka... med ett besök på ortopedakuten som risk... :o) Kram!

      Radera
  6. Oj, jisses, skulle inte själv våga äntra killerheelsen om det inte var djupsnö och med en rullator inom räckhåll.
    Men friskt vågat hälften vunnet,sträck ut kroppen och öva, öva, öva och ha alltid en vän inom armlängds avstånd för att hålla i när det vinglar till./K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag funderar faktiskt lite på det där med rullator... om man kanske kan hyra en sådan för en kväll... :o)Ska ta till mig dina tips, tackar och bugar. Kram!

      Radera
  7. Supersnygga skor!! Att se på eller sitta någonstans med dom på..allvarligt, hjälp! Du lär nog fixa genom alla goda råd du fått ovan. Ja då ser jag plötsligt en bild av dig, stapplande runt i lägenheten o tänker på papphammar..haha. Bara för jag själv inte skulle klarar det! Rullator hade nog behövts i mitt fall..
    Träna på nu, klart du fixar det!! Kan väl få stöd av någon lite lätt bara..
    Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... ja hjälp är rätt ord, för så känner jag själv också... Och Papphammar, där satte du det klockrent! ;o) Jag borde kanske spela in en film när jag stapplar runt i dem till rosa pyjamasbyxor... får tänka på det... :o) Kram!

      Radera
  8. Damn!! Vilka coola skor :)
    Mitt tips - sök på youtube och öva, öva, öva öva... Gel-sulor är nog jäkligt bra att ha också ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=usrs6cm2vQg
    //Kram

    SvaraRadera