Powered By Blogger

onsdag 15 februari 2012

En maxiklänning & en frågesportsförälskad terrordåre

Kommer ni ihåg att jag hintade om en vit maxiklänning som jag blev komplett blixtförälskad i direkt jag såg den för ett tag sedan? Om inte så finns det inlägget HÄR. Eftersom den totalvägrade att lämna villhacentra i min skalle så bestämde jag mig för att den skulle få bli min belöning efter fem tappade kilon. Och voila:


Belucci, oldlace från Love by Isabel Adrian

Jag hade först tänkt plita ner mina egna åsikter om den men eftersom jag är en frågesportsförälskad terrordåre så kan jag inte låta bli att fråga er först… Som synes är den en aning för lång, fast förutom det, vad tycker ni? Kanske med en jeansjacka, sandaler, ett gäng halsband… Hiss eller diss? Take care! Kram!

16 kommentarer:

  1. Förlåt mig snälla, hata mig inte nu MEN jag är inte helt övertygad om att det är du. Den känns aningens för snäll för dig. Dina andra maxi-klänningar har lite mer attityd. MEN igen, kan ju bli en helt annan grej med dina attiraljer till...
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... hata dig, skulle jag inte klara om du så eldade upp hela min Mollyrob... :o) Och jag bad ju om en åsikt, underförstått en ärlig sådan, så Tack som fan för att du delgav din! Kram!

      Radera
    2. Åhhh me like! Jättefin på dig och det blir en cool kontrast till dina tatos och så får du snygga tuttar i den haha :-D
      Kanske något halsband från Rock by Sweden till?
      Kram!!

      Radera
    3. Linda: jag har tänkt efetr lite mer nu och jag ljög lite för jag skulle nog kanske hata dig en minismula om du brände upp min Mollyrob... ;o)Kram igen!

      Maria: haha... stora tuttar... kan vara bra nu när de krymper mer än något annat på kroppen... suck liksom. :o) Ja Rock by Sweden kan nog funka till, ska testa. Kram!

      Radera
  2. Jag ser dig typ på stranden i Kap Verde och så blåser det en såndär lagom bris...
    Men även med skinnjacka och sånt till.
    Jag gillar den och varför kan inte du får se ut som en grekisk gudinna ibland? Pallas Athena var ju ingen mes precis... ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det en Kap Verde-klänning, tung som attan bara så får överväga om den ska med i packet nu... grekisk gudinna why not... kan bli svårt att leva upp till det utseendemässigt bara men får väl försöka jobba på det i alla fall... ;o) Kram!

      Radera
  3. Megahiss! Och absolut med de där skallehalsbanden du hade i helgen. Och visst får du snygg hylla i den :)
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vännen! Och asom jag skrev till Maria: stora tuttar i alla fall... vilket ju kan vara bra nu när de krymper mer än något annat på kroppen... suck liksom. :o) Kram!

      Radera
  4. Ta inte detta fel men är inte hennes kollektion för de som väntar barn?

    gick in och sökte på det och då står det för mom.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo du har alldeles rätt, fast tanken med hennes kollektion är att man ska kunna ha kläderna även efter graviditet. Och då tänkte jag att jag kan ha den efter fet, även om det är en bra bit kvar att nå dit för mig. :o) Kram!

      Radera
  5. Absolut hiss!! Med CC jacket och snygga svarta sandaler + en hög med blingbling. Verkligen snygg klänning.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Ja precis det du skriver ser jag som en kombo som jag absolut kommer att testa. Kram!

      Radera
  6. Du ser ut som en grekisk gudinna. Den är underbar. Men lite lång. Jag ser guldfärgande lyxigare flipflops och jeansjacka till sommaren. Såååå snyggt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vad snäll du är! Även om jag känner mig för fet för att kvala in i gudinnevärlden just nu... :o) Jo den är för lång planen är att låta en sömmerska fixa längden på den. Kram!

      Radera
  7. vill du sälja den? älskar dendär klänningen men har inte riktit råd att beställa en från usa, har tagit studenten och vill inte ha någon annan än dendär klänningen på mig. Älskar den. Mycket. Över allt annat.
    vet att att du troligtvis inte vill sälja, men jag måste ju försöka.

    h/desperat tjej från finland

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag skulle absolut kunna tänka mig att sälja den eftersom den har blivit för stor till mig. Vill skulle du vilja ge för den? Maila mig gärna på oddjosanne@gmail.com Kram!

      Radera