Powered By Blogger

söndag 5 februari 2012

En rapport – efter 5 veckor i Shapeupland

Ja, det lullar på här i bantarland. Eller lullar och lullar förresten… inte speciellt mycket lull egentligen eftersom det har varit en jäkligt tuff vecka ur ett bantarmentalt perspektiv. Jobbig. Inte minst för att jag har varit konstant och bindgalet megasugen på chips, ostbågar och risbollar. Till den grad att jag har drömt om dem och tyckt mig se dem i vartenda gathörn. Har dock lyckats undgå att falla i dess grepp. Men ändå inte så mycket minus på vågen den här veckan, som synes såväl på det dokumenterade bevismaterialet som i sifferstatistiken: 


Vägning vecka 0: 1 januari 69,1 kg

Vägning vecka 1: 8 januari 68,5 kg = – 0,6 kg
Vägning vecka 2: 15 januari 67,2 kg = – 1,3 kg Totalt – 1,9 kg
Vägning vecka 3: 22 januari 66,0 kg = – 1,2 kg Totalt – 3,1 kg 
Vägning vecka 4: 29 januari 65,0 kg = – 1,0 kg Totalt – 4,1 kg
Vägning vecka 5: 5 februari 64,5 kg = – 0,5 kg Totalt – 4,6 kg 

 
Minst hitintills men trots allt minus! Fast! Jag märker fortfarande ingen skillnad alls på mig själv… :o( Kanske läge att börja kasta på mig plagg i garderoben som tidigare varit för små…eller inte, för tänk om jag inte märker mer skillnad då…vojne, vojne vilka problem det här drog med sig… ;o) Jag försöker dock att inte bry mig utan tänker att det kommer väl. Sen. Någongång… 
Men! För att avsluta med lite positiva vibbar så är det inte längre tvåsiffriga kilon kvar att bli av med, utan ”bara” 9, ja komma ett halvt då, men i alla fall, det är inte 10 någonting, eller 14 som det var från början. 
Och rent psykologiskt känns det jäkligt kanon. Och ja, jag får hänga upp mig på vågens siffror, för jag har bestämt att det är helt okej… :o) Kram på er för nu! 

19 kommentarer:

  1. Din kurva är helt perfekt enligt expertiser (inte ja då dock) men jag håller själv på att kämpa med viktnedgång och har fått berättat för mig att 0,5- 1 kg i v är helt normalt och lagom takt för både kropp och själ :) har själv haft problem med sötsug och sådant som är "förbjudet" och fick tips om att käka chrome-tabletter.. vet inte om det är psykiskt, men det funkar .. Nu kör vi på med ny vecka, heja oss!!! Kram Sofia

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack för att du delar med dig, det låter bra att det är normalt. Och schysst att veta det där med chrometabletter. Jag har lyckats undkomma sötsug. Till nu, dumt nog... Men hoppas på att det ska gå över av sig självt igen. Annars vet jag ju nu vad jag ska testa. Tack igen! Och Kram!

      Radera
  2. Heja dig, det går vägen. Jag tycker absolut att du ska testa något plagg som varit lite litet, det ger en otrolig boost när du känner att det sitter bättre. Sen så måste vi nog båda tänka att nu kommer nedgången inte gå lika snabbt som i början. Ditt resultat är skitbra!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vågar nog inte testa riktigt än... men kanske imorgon, haha... det lät ju galet, men jag tänkte provtesta lite kombosar inför eventet då och då lär det säkerligen åka fram något tidigare för litet också. Så håll tummarna. ;o) Kram!

      Radera
  3. Bra jobbat!
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  4. Hej och heja dig!

    Vad duktig du är och nu har jag gått här och peppat mig själv. På tisdag börjar jag hänga på dig och Lingon om det är ok.

    Kram från Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA självklart får du haka på!!! Hejja hejja, jag vet att du fixar det! Vi fixar det, tillsammans. :o)Kram!

      Radera
  5. Heja! Jag är så imponerad av din karaktär och bestämdhet! Låt spegeln oxå vad med och bestämma så att du inte blir för spinkig, du är ju fin som du är tycker jag men man känner ju själv , säger jag med min pommes frites rumpa jag skaffade i julas...den behöver oxå lite "shape up". Tack för inspirationen!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja den där beslutsamheten kommer av många månaders förberedelser i form av tänk och att ha råkat se sig själv i spegeln ett par gånger för mycket. :o) Jag fick helt enkelt bara fetnog och det är nog därför set går så bra som det trots allt gör. Men spinkig vill jag inte bli! Och du om du bara vill så kan du också så det så. :O) Kram!

      Radera
  6. Vad duktig du är!!! Och vilken beslutsamhet du har!
    Jag skulle behöva lite mer av det... Ett halvt kilo ner ena veckan och "samma" halvkilo upp nästa...Jag sköter mig i veckorna, men helgerna...
    Nej, nu blir det crosstrainern!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är inte lätt. Och helgerna är absolut tuffast att vara en sundis på. Men du har rätt inställning så kör på så fixar det sig säkert för oss båda. :o) Kram!

      Radera
  7. Tycker du ska bara vara supernöjd. Nice and easy...och du är bäst!

    kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vännen! Men. DU är bäst! ;o) Kram!

      Radera
  8. Det går ju som tåget här!
    Klart du ska börja prova plagg i garderoben eller i alla fall mäta dig.
    Själv frossade jag grekisk mat på restaurang F igår och encheesecake råkade bli exporterad till denna delen av Skåne.
    Men jag verkar hålla stilen trots allt =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mätte mig för 4 veckor sedanmen drar mig för att göra om det, efetrsom det inte känns så lär det inte synas, tänker jag... så jag drar på det ett tag till. Najs att det funkar för dig också! tanter kan minsann! :o) Kram!

      Radera
  9. WOW grattis! det är lagom takt som gör att ens huvud hänger med tror jag...

    SvaraRadera
  10. Super kanon-duktig verkligen. Efter några kilos nedgång börjar det nästan alltid stanna av sig lite , för då upptäcker plötsligt "kroppen" att det nog är halvsvält på gång o ändrar lite i sin ämnesomsättning å sånt.
    Själv har jag kämpar med samma grej i 3 veckor o gått ner 1 kg!!! Trots att jag de flesta dagar hållt mig på grönt eller gult. Nån enstaka på rött. Rör mig dock väldigt lite nu när min hund är lite orörlig av sig.
    Som sagt bara fortsätt kämpa även om kilona nu går segare, och jag förstår verkligen att det är tufft, och man är väldigt nära att kasta i sig en massa sockerfettiga saker (vilket också är helt naturligt och har en mening i evolutionärt hänseende, om man nu ska svänga till det med fina ord). Och om det nu skulle råka hända så är det långt ifrån kört för det.
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jäkla kroppen som ska leva sitt eget liv och tänka svält och sådant trams. :o) För dig har det säkert med motionen att göra eftersom du är van vid långa Zoyapromenader. Men ge inte upp! Och du, ett minus är minus, inte plus, som det kunde varit, eller hur? Kram!

      Radera