Powered By Blogger

lördag 18 februari 2012

Två Mollysar till salu – jag säljer en och Mimmi en

Melodifestivalen. Hmmm… Jag tröttnade redan när programledarna körde någon segdragen sång om sina namn… Tog mig ändå tappert igenom den och sedan dök pojkbandet upp… Och det var bara början på eländet… Hmmm! Nu har jag inte lust att skriva elakheter så jag tvärbyter raskt ämne istället…

För jag kom på att jag ju har en nykomling till att visa er. En superfining som jag slog till på när Too di Boo hade bloppis hos sig senast. Men! Det blir ingen provningsflash, för tyvärr är den inte så vidare fin på mig… Alls faktiskt! :o( Och jag är sååå megasur, för vi pratar en av Odd Mollys sötaste skapelser, den här:

Bild stulen från Too do Boo

Men så är det ibland och därför får den flytta vidare. Den är i storlek 2 normal i storlek. Säljes för 699:- inklusive vanlig frakt med Posten inom Sverige. Och när jag ändå är i säljartagen så lägger jag ut en überfining till. Som Mimmi säljer:


Up-to-me-ism dress i chalk. En av mina absoluta Mollyfavoriter i klänningsväg. Lovely är bara förnamnet. Den Mimmi har till salu är i storlek 4, endast använd cirka 4 timmar så i kanonskick. Pris: 1750:-. Om du är intresserad av något av dessa plagg så skriv en kommentar eller maila mig på oddjosanne@gmail.com

Vilken tur att Andreas Johnson uppenbarade sig och räddade Melodofestivalen förresten. Låten må vara si så där men hans röst är så fett magisk att han nog fan hade kommit undan med vad som! Vad gäller Ranelid: no comments… :o) Kram!

11 kommentarer:

  1. Hej!

    Håller med om Andreas som jag trodde var en självklar finalist men icke, vad gäller Ranelid så inga kommentarer från mig heller.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ranelid och inte Andreas, vilket skämt... i övrigt inga fler kommentarer i ämnet... ;o) Kram!

      Radera
  2. Andreas Johnsson har haft så många bra låtar, den ständiga 2;an! (bortsett med Carola då..) Varför vinner han inte!! Blir nästan upprörd för han inte gick till direktfinalen, surt sa räven..Gillar han skarpt!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller absolut med dig, varför vinner han inte! Jorden är en orättvis plats... ;o) Kram!

      Radera
  3. Bara de där smilgroparna borde ju göra att han automatiskt kvalificerar sig till Globen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja eller hur... skulle någon till Globen så är det ju han... :o) Kram!

      Radera
  4. Trodde också stenhårt på Andreas, men tycke det är coolt med Ranelid som bara ÄR!=)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmmm... har inte riktigt samma uppfattning i frågan... :o) Kram!

      Radera
  5. Andreas var väl okej, men min absoluta favorit - både låt och framträdande var Mattias Andréasson med Förlåt mig! Vad är det med folk? Skickar vidare Ranelid, men inte någon av Andreas eller Mattias???

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade Mattias som 2:a, tyckte han var kanonbra han också, men ingen av dem vidare... jag tänker i alla fall inte titta på den där Melodifestivalen mer... För om folk röstar "på skämt" istället för på vad som är bra så är det inget för mig... :o) Kram!

      Radera
  6. Näää - exakt! Svårt att förstå hur människor tänker...

    SvaraRadera