Powered By Blogger

onsdag 15 februari 2012

Ett ytterst überidiotiskt drag!

Jag har haft sådan fetångest och storpanik för det här att jag har gjort allt för att förtränga det. Syns inte finns inte. Glömma bort så kanske det aldrig har hänt… Men!  Hur mycket jag än kör huvudet i sanden så kvarstår problemet trots allt:


Japp, en stor vidrig blaffa på min älskade svindyra CC jacket! Jag tror till och med att det är så illa att färgen har slitits bort… :o( För denna ondsinta fyrkant kom av att jag satte på en klisternamnlapp på jackan i lördags. Ett jävligt idiotiskt drag, jag vet. Men ska man följa strömmen och göra som alla andra på ett event så kan det hända att man tar sig för sådana här ytterst idiotiska aktiviteter. Fan!!!... Liksom. 

Alla tips på någonslags återställande till befintligt skick emottages med största möjliga tacksamhet!!!... För jag har inte vågat experimentera. För tro det eller ej, men även jag har gränser för dårskaper jag ger mig på… :o) Kram på er för nu!

15 kommentarer:

  1. Jag föreslår att du går till en kemtvätt eller skomakare som är bra på skinn och frågar om råd! Du ska inte exprimentera själv... Om färgen har försvunnit så kanske det funkar att lägga på en färgad kräm och vips är fläcken borta.

    Hmmm vad var det för lappar som delades ut, etikettlappar för syltburk eller?!?

    KRAM och lycka till

    SvaraRadera
  2. Men åååå jag förstod inte att det var så mycket när du talade om att det blivit märken :( Fy farao! Jag skulle göra som Lina föreslår och konsultera en duktig skomakare. Hoppas hoppas att det går att fixa!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. :( lämna in !!! Hoppas det går bra! Kram!

    SvaraRadera
  4. Lämna in säger jag med...eller gå dit med den och hör vad de säger..skomakare, kemtvätt eller sadelmakare...
    Ahhh, jag kan känna din ågren.

    Kramar!

    SvaraRadera
  5. Instämmer helt med Lina!! Försök inte med något hemmajox så det blir värre än vad det är..
    Hoppas o tror du kommer få hjälp med snyggjackan! Vi håller alla tummar o tassar hårt här för dig!
    Det ordnar sig säkert!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Lämna in den gumman, det tror jag går att fixa!

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  7. Åhh..nej..åhh nej..attans alltså, jag förstår att du är helt uppriven..den snygga jackan, jaa, det jag nog skulle prova är att behandla med någon skinn impregnering..
    Gud vad jag är sugen på de där jeansen som du visade..
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  8. Jag säger gå in till han den trevlige skinnhandlaren mitt emot Knutpunkten (om han inte stängt igen)
    Han verkar veta allt som är värt att veta om skinn.

    SvaraRadera
  9. om det inte finns någon i din stad finns det en skomakare i Limhamn som är DUKTIG. Han är inte så långt ifrån där limhamnsbomberna tillverkas...

    SvaraRadera
  10. Åaaa- jag vet hur det känns! Jag gjorde precis samma sak men min svarta skinnjacka för 10 år sen.... märket är fortfarande kvar på kragen... Hoppas att du fixar det och kan tipsa hur man gör!
    Kram
    Anna S

    SvaraRadera
  11. Åaaa- jag vet hur det känns! Jag gjorde precis samma sak men min svarta skinnjacka för 10 år sen.... märket är fortfarande kvar på kragen... Hoppas att du fixar det och kan tipsa hur man gör!
    Kram
    Anna S

    SvaraRadera
  12. Alternativ 2 då: Maila Odd Molly och fråga. De borde ju veta vad det är infärgat med osv och då borde det bli lättare för en fackman att fixa, tänker jag - och håller tummarna!

    SvaraRadera
  13. Ojjoj vad hemskt! Lämna in hos skomakaren eller någon annan skinnkunnig fackman tror jag på med. Lycka till! Kram

    SvaraRadera
  14. Hejsan
    Leta upp en bra skomakare i din stad, min sambo fick något liknande på på sitt skinnställ och lämnade in till en skomakare som fixade det med infärgning :) visserligen svart men det fixar dom säkerligen !
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  15. Tusen miljoner TACK för era tips! Jag ska ta tag i projekt "försöka fixa CC" imorgon, uppdaterar er om hur det går... Massa Kram!

    SvaraRadera