Powered By Blogger

tisdag 7 februari 2012

Ännu en liten provning av Odd Molly spring 2012

Nu. Har jag äntligen fått styr på bilderna från miniprovningen på Åhlens i Malmö igår. Mini som i fyra plagg och provning som i de jag själv var mest nyfiken på:


The puré blouse, white 1695:-
Storlek 3. Jag befinner mig någonstans mitt emellan storlek 2 och 3 så denna får troligast anses som normal till något liten i storlek. Superfin framtill. Men! För mig faller den platt på grund av ärmarna. Som är helt odekorerade och därför tråkiga och har en ful kant nertill som påminner om skolslöjdensydd. Skitsynd!


Rosé tunic, white 1295:-
Storlek 2, vilket gör den till något stor i storlek. Denna har jag inte tittat åt alls så detta möte irl blev en positiv överraskning. För jag gillade brodyren såväl upptill i annan färg som den i vitt på resten av den. Jag föll för modellen som är vid från bysten och neråt, men inte vid som i tält. Och jag hissar både det avtagbara knytbandet under bysten och att ärmsluten är pyntade med en liten söt men ganska diskret spetskant. Absolut en självklar aspirant till min måste-halista.


Rosé l/s blouse, lite blossom 1195:-
Storlek 3. Denna kan jag inte erinra mig att jag har sett bland produktbilderna ens. Men irl stack den helt klart ut ur sortimentet. Bomullsblus med kanonbra passform, något figursydd, vilket även framhävs av broderierna. Och så gillade jag längden, för som en notorisk lager-på-lagertant är det ett gigantiskt plus att underklänningen syns. Ja där hade men en Molly till att lägga till i önskelistan.



White bikette denim jacket, chalk 1995:-
Storlek 3. Min guldlistade favorit på förhand. Och den höll absolut måttet även vid detta verklighetsmöte. Den ser kritvit ut här men den drar egentligen lite mer åt chalk. Jag hade hört rykten om att den skulle vara liten i storlek och det stämmer. Jag tippar på att den är i size med biketten med pinuppan på ryggen. Dock är denna något stretchigare i tyget. jag tyckte den var lika snygg öppen som stängd. Och har inte ett negativt ord att tillföra för denna bara ska jag ha. Helst snart. 

Och det var allt för den här gången. Jag har dock en lite löjlig fråga som jag tänkte terra er med lite senare om jag inte lyckas lösa den själv här och nu. Kram på er!

16 kommentarer:

  1. Mmmmm! Den röda och jeansjackan är så fina på dig (och kanske på mig:))! På fredag ska jag kasa in till Malmö i ett annat ärende, nära Åhléns....tyckte det var längesen jag fick någon "20% på valfri vara" där. Hade suttit fint nu!
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hojta om du vill ha sällskap på fredag jag har lunch mellan kl 12-13. Och ja 20% hade inte alls suttit fel. Har inte fått någon sådan på evigheter. Borde vara dags för två stycken då ju... :o) Kram!

      Radera
  2. Tack för provning och naturligtvis blev jag supersugen på den där röda saken :) Du är btw skitsnygg i den så jag tycker faktiskt att du måste köpa den hihi
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst var den snygg. Tyvärr... har ju inte råd just nu... Dumma räkningar :o) Kram!

      Radera
  3. Kul att få se lite provning! Du är snygg i alla ovantående! Som jag ser det blir det en vår/sommar som kommer att göra stora hål i plånboken och riktigt trångt i garderoben :-)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja det känns så eller hur... attans att de tvunget måste göra så mycket fint... ;o) Kram!

      Radera
  4. Båda jeansjackan och Rosé l/s i rött är helt dig. Den röda saken måste du ha...
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de två är klara favoriter. Nu... för snart dyker det väl upp mer som också hamnar på önskelistan... Den som redan är längre än Niagarafallet just nu. :o) Kram!

      Radera
  5. Jeansjakken er bare FIN ! :)
    Den havde jeg ellers dømt ude, men når jeg ser den på dig, tror jeg at jeg ombestemmer mig ;)

    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har gillat den hela tiden men tyckte ändå att den var finare irl än vad jag hade väntat mig. Kram!

      Radera
  6. Tack för fin provning. För mig var alla plaggen nästan okända förrutom jeansjackan som ju är sååå himla snygg. Men de andra var ju jättefina också. De två sista blusarna var ju otroligt figursmickrande och satt perfekt på dig...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det skumt, man synar produktbilderna i oändlighet och ändå missar man en hel del. :o) och nu kom jag på att det ju var du som hintade om liten jeansjacka hade glömt vem det var, Sorry! att du inte fick kred för det. Kram från senila tanten!

      Radera
  7. Tack o tack, min trea från DF var de här och försökte lämna idag, på en tidpunkt då ingen var hemma så klart. Så nu blev det till att vänta till efter 4 imorgon. Men nöjdt att jag tog en trea då och inte en tvåa! (Däremot vet jag att byxorna som är med är för små, för de har jag provat IRL. Får bli en morot att krympa i!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja sorry att jag missade din fråga först... :o( Håller alla tummar jag har att jeansjackan passar! trist med jeansen men en morot är ju heller aldrig fel att ha i garderoben... eller tio som jag har, minst... ;o) Kram!

      Radera
  8. Du var ju supersnygg i allt. jenasjackan plockade jag bort från min prebokning, ångrar mig lite nu. Rosé l/s blouse, behöver man gå upp en storlek iden?
    jag har normalt 2 och är sugen på den i vitt.
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmmm... svår fråga, jag ligger ju mellan 2 och 3 så 2 kan ju mycket väl passa dig. Du får nog testa helt enkelt. Jag såg den vita, tyvärr fanns den bara i storlek 0 så provning gick bort men den var attans snygg. Kram!

      Radera