Powered By Blogger

fredag 17 februari 2012

Om konsten att roa sig på ett tåg

Tro det eller ej, med tanke på den evinnerliga mängden dagensbilder där jag i sann egoanda flashar mig själv... men! jag har egentligen grymma svårigheter med att se mig själv på fotografier... Det är det där med att vara betydligt fulare, fetare och rynkigare än vad jag vill och tror. Det är det här med att antingen se ut som en genomförbannad lustmördare som har vaknat på riktigt felaktig sida...


... eller som en löjligt stirrande surmulis med pannrynk på rymmen från hispan:


För det där med att se normal ut tycks inte vara min grej. Alls! Fast eftersom det sägs att övning ger färdighet så roar jag mig just nu genom att öva på bildtagning à la normal. På tåget, så jag får en hel hop av skumma, skeptiska och undrande blickar från mina medpassagerare... Men! Allt för konsten så jag fortsätter lulla i min egen bubbla. Och plåtar vidare. Det här är det bästa jag lyckats med hitintills:


Hmmm... Övning ger färdighet, en hel himla massa övande kvar för min del... Önskar er en bra dag därute! Var rädda om er själva och varandra. Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Snygging! Och modigt att picsa bland folk :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... såg att du också gjort det idag, picsa bland folk. Me like! Rätt pinsamt är det ju att göra det men kul samtidigt. :o) Kram!

      Radera
  2. Haha..ja de först två bilderna har du då fått till! Du ser aningen förbannad ut! Sista är lite lurifaxen som tittar fram!
    Så det blev skolan idag..eller vad hittar du nu på?!
    Ha det bra vad du än gör!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lurifax... haha... :o) Japp det blev skola idag. Kram!

      Radera
  3. Jag tycker du är underbart uttrycksfull.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... vad snäll du är... jag tycker bara att jag ser ännu galnare ut nu när jag ser bilderna i större format i datorn... Inte fullt lika illa i mobilen...:o) Kram!

      Radera