Powered By Blogger

onsdag 29 februari 2012

Dagens -som har en gigantus fixarlista...

... så därför blir det bara ett snabbt inlägg här nu. Med dagens stassbild. Kram!


6 kommentarer:

  1. Gillar dagens stassbild. Här på jubbet är de rena kaoset, därav dåligt med kommentarer från min sida. MEN,jag måste blanda mig i det här med deckare och slå ett slag för de gamla hederliga Agata Christie böckerna. Jag samlar faktiskt på dem. Mycket underhållande. Tycker du jag med detta, verkar helt knäpp i huvudet, testa då istället Denise Mina. Börja med Garnethhill, trilogin. Irländska som fått oförtjänt lite uppmärksamhet här i Sverige. Superspännande och lite annorlunda än "de vanliga". Klem och fortsatt bra dag

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar för tips! Trist med kaos, hoppas det går över snart, typ nu. Och ingen fika har vi fått till :o( Hur ser det ut för dig på fredag vid 15? Sista dagen jag är i Malmö då. Annars får vi ta och styra upp något en lördag eller så efter jag varit på Kap Verde. Attans att det ska vara så svårt att få till det... :o) Kram!

      Radera
  2. Har du haft ledigt från skolbänken idag..?! Skönt isåfall men antar du får plugga hemma istället.
    Hoppas ni har haft lika soligt o varmt som vi idag, det är ljuvligt ute. Imorgon skall jag se till att våren kommer in i huset också, dvs byta gardiner i fönstren.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var hemmajobb idag. Skönt för jag får mer gjort när jag slipper kånka på tåg. Eller i alla fall så inbillar jag mig det... :o)
      Åh vad kul att byta gardiner, det ska nog jag också göra, ,så tack för tipset! :o)
      Jag mailar dig om en stund förresten... :o) Kram!

      Radera
  3. oj oj hoppas du fixar din lista, snygg dagens! kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja, bara sisådär hälften blev gjort på den där listan... Men bättre än inget i alla fall... :o) Kram!

      Radera