Powered By Blogger

måndag 27 februari 2012

Dagens - som tyckte det var lika bra att passa på

Med ett tåg som skulle missas med någon ynka minut och med nästa först en drygt halvtimme fram i tid fick mig att slinka in i en närliggande butik, och där tillfälligt ockupera ett provrum. Det för att ta en bild på min stass av idag, denna: 


Fast! När jag då ändå var där, i hytten på Iiisa, som ju faktiskt har Mollysar, så kom jag på att jag ju faktiskt kunde passa på att prova lite också… ;o) Dumt att inte ta chansen liksom. Så det gjorde jag. Tre Mollysar blev poserade framför spegel. Fast! De får ni inte se förrän om någon timme så där för jag har en massa fix att ta tag i först. Sådant som vovvenad matlagning, tvätt att hänga… Men välkomna tillbaka om ni känner för det. Var rädda om er. Peace out för nu!

10 kommentarer:

  1. Väntar med spänning! :-)
    Låter som att jag snart får ta och besöka kära storstaden o prova lite själv!
    *kram*

    SvaraRadera
    Svar
    1. :o) Jag passar på att försöka prova en massa nu när jag är i storstan varje dag. Men nu är det sista veckan... :o( Kommer nog att få provningsabstinens sen...:o) Kram!

      Radera
  2. Snygg stass! Ser vårigt ut! Längtar nu och så kommer det en massa snö??! WTF!
    Väntar med spänning på vad du provat idag!
    Jag ska nog kasa in till Malmö och gå på vårspansrunda och kanske köpa tio läppstift i samma färg...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... 10 läppstift av samma färg... din tossa...;o) Hojta om du vill ha sällskap i byn, inte säkert jag kan, och är inte i Malmö alla dagar i veckan hellermenkanske det funkar ju... :o) Kram!

      Radera
  3. Vill ha en sådan jeansjacka alltså. Så himla fin! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den jag har här är den med fjärilen på ryggen, som jag tror kom förra våren. Fast jag fick för mig att den nog är ganska lik i tyg och färg den som kom nu. Har inte jämfört dem men det kanske jag gör någon dag bara för att liksom... :o) Kram!

      Radera
  4. Kul med provning! Tycker mig se att du har din ängel med dig. Kraaaam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp ängeln är med. :o) Tyvärr har jag fortfarande inte lyckats få fina närbilder på halsbandet men ska försöka få till det i veckan så jag kan visa det superfina lite bättre här. :o) Kram!

      Radera
  5. Vad vårig du ser ut. Verkar som ni kommit längre med våren därnere än vad vi har här. 10 minus imorse och isvindar...brrr

    Vänta med spänning på vad du provat...
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast det var nog mer jag som var vårig och inte så mycket vädret. Snöblandat regn härjade här i västra Skåne idag. Och kallt... :o( Men så fort våren behagar uppenbara sig så skickar jag upp lite till dig också... :o) Kram!

      Radera