Powered By Blogger

måndag 6 februari 2012

Ska ni bo på "bloggeventhotellet" i helgen?

Eftersom jag går min utbildning i huset som ligger precis mitt emot den kommande helgens "blogghotell" Grand hotel Garden i Malmö, som by the way ser ut så här:


... och eftersom jag och Lingondarlingen spontanroffade ett rum där igår vi också, så smet jag inom nyss för att kolla tid för incheckning. 15.00. Men! Kommer man tidigare och rum finnes så får man det tidigare. Annars finns det så man kan dumpa av bagage i låst förvaring. Så nu vet ni i fall ni undrade.
Och undrar ni hur lång tid det tar att gå från Centralstationen till hotellet eller från hotellet till platserna för The Bloggevent och kvällsvarden så är min erfarenhet från en dryg veckas spatserande denna sträcka att det på sin höjd tar 10 minuter.
Har ni fler frågor i ämnet så lovar jag att besvara det jag kan. Ok? Kram för nu!

- Posted using BlogPress from my iPhone

10 kommentarer:

  1. Oh vad kul att ni också ska bo där! Då får det bli långfrulla på söndagen och total utvärdering av dagen! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja och som som vi kan skvallra om alla andra. ;o) Så kul att du och C också bor där. Kram!

      Radera
  2. man tackar för konsumentupplysningen :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Aha då ses vi inte på Von Benzo då förstår jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä vi gör ju inte det :o( Jag hade ändå inte hunnit dit till de spelar. Hade tidigast varit på plats vid midnatt... Vi får hoppas på ny spelning snart. Eller en annan slags dejt går ju också bra. :o)Kram!

      Radera
  4. Fan vad kul! Att få bo på hotell och lyxa lite så där! Och äta hotellfrukost:) Och faaaaaan vad jag skulle vilja varit med istället för att stå och jobba den lördagen......
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och gissa vem som kommer att vara jävligt saknad? DU! fan att du bor evigheter bort... :o( Kram!

      Radera
  5. Om du hinner och orkar skulle jag bli jätteglad om du vill göra en vägbeskrivning från centralen till hotellet. Tack!
    Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tar det som ett uppdrag. Gör det på mitt sätt för det blir enklast, i bilder. Ska inte ner till Malmö imorgon dock så det får bli på torsdag. Kram!

      Radera