Powered By Blogger

söndag 26 februari 2012

Två eftersökta halsband är funna

Jag har fått ett antal frågor om mitt Buddhahalsband som jag ryckte det sista exemplaret av i en butik i Helsingör för några veckor sedan. Så därför har jag inte kunnat hjälpa er att hitta det. Trodde jag, lite felaktigt... För hux flux så snubblade jag över det på ett ställe till nu. I Sverige. I Exklusiv vardags webbutik.


Det står inget om storleken på det i shopen så jag kan inte svära på att det är i samma size som mitt men utseendemässigt är det samma. Priset är 199:-. Och när jag då samtidigt även lokaliserade det stora superläckra halsbandet med peacemärke, som fina 
Adela, och någon tjej till, hade på sig på eventet i Malmö för drygt två veckor sedan, så kan jag ju lika bra tipsa er om det också:


Här pratar vi en reaprislapp som har landat på 259:- dessutom. Inte illa… Jag är personligen superförtjust i just kombinationen peacemärken och smycke. Speciellt riktigt stora. Och jag har letat efter det perfekta hur länge som helst. När jag såg detta på Adela kändes det som bingo. Men! Så råkade jag visst springa på ett annat, ännu något flådigare, som jag roffade åt mig istället… Fast det är ett annat inlägg… som därför kommer en annan dag… ;o) Vad gillar ni bäst för halsband, korta? långa? stora hänggrunkor eller hellre små?... Kram!

6 kommentarer:

  1. Jag älskar peacemärken och just det här har jag letat efter så TACK för hjälpen. Nyfiken på vad du har hittat för något annat.
    Kram!
    Allie

    SvaraRadera
  2. Halloj !! Jag gillar långa halsband, och har det där Peace halsbandet som Adela har, nu blir jag ju nyfiken på ditt, visa snart...
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  3. Jag gillar bäst långa halsband, men det beror lite på outfit med. Ska bli spännande att se vad du roffat åt dig.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag ska bara få till någonslags schysst bild först, sedan lovar jag att visa peacehalsbandet som jag har roffat hem.
    Det är inte lätt det där att plåta smycken så de kommer till sin rätt... :o(
    Har det jag vann av Pärlan också att visa men har ännu inte lyckats få till någon braig bild på det... Fast jag testar vidare. Bla bla... :o) Kram på er!

    SvaraRadera
  5. jag har ju så sällan smycken, men jag gillar ditt döskallehalsband så nån gång ska jag skaffa ett sånt.

    SvaraRadera
  6. Ja dödskallen är lite speciell. Klart du ska ha en sån du med så småningom. :o) Kram!

    SvaraRadera