Powered By Blogger

fredag 17 februari 2012

Ett rabatterbjudande + lunch i metropolen...

... = opps! Och ett köp som antingen kan vara smart, eller dumdristigt à la väldigt mycket... Fortsättning följer... Kram!




- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja det är ganska trevligt att få shoppa lite på lunchen, tyvärr kan man inte göra det varje lunch även om det absolut hade piggat upp tillvaron... ;o) Kram!

      Radera
  2. Ja just det ja, fick hem sådana kuponger här med! Blir alltid lite sur för Åhlens i Kalmar inte har sådant som tex. Odd Molly..endast Wera finns i den minsta Åhlens som finns tror jag! Spännande vad som slank ner i din lilla påse..
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är samma här i Helsingborg, inga Mollysar här inte. :o( Så då är det kanon att det finns i Malmö och att jag pendlar dit just nu. Ibland har man tur. :o) Trist inte du har samma tur bara... Kram!

      Radera
  3. Man får inte göra så!! visa en kasse på det viset och så inte innehållet. Det är fisigt mot oss läsare som inte har ngt tålamod. ;) Ha en fortsatt fin fredag, Metropolen visar ju sig faktiskt från en ganska schysst sida idag.Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förlåt, det var inte meningen... ;o) Och IDAG ska jag maila dig, jag vet jag är inte snabb men långsam... :o) Kram!

      Radera
  4. Ja om det nu inte varit jag som tillbringar dagen på toaletten så hade jag tagit mig till Metropolen och köpt en sak där.
    Man ska vara försiktig med vad man önskar sig; jag önskade att jag inte hade behövt jobba inatt. Så blev det...

    SvaraRadera
    Svar
    1. men fy fan, din tur nu alltså... :o( Hoppas det har gått över nu igen. Kram!

      Radera