Powered By Blogger

tisdag 14 februari 2012

Alla sjukdomars dag & aktiviteterna det fört med sig


Förkylning – check. Maginfluensa – check. Jodå, jag slår på stort och skojar till det med lite av varje. Så det blir en sängnötardag i dag. Inte superskoj precis men jag har å andra sidan varit grymt aktiv hela natten. För snacka om sjuka drömmar det här tillståndet har bidragit med. 
Jag har blivit jagad av Ranelid, han i sin lilla tuffa bil, jag i en hemmaknåpad lådbil, men attan vad den gick, ner för ett stort berg, speciellt när jag fällde upp paraplyet och liksom bara flög fram, och Ranelid kom aldrig i kapp. Så han var arg och fäktade med en krycka med ett helt gäng Mollysjalar på. Ut genom bildrutan. 


Sedan var jag i Senegal och plockade blommor på en enorm äng. Senegal, äng, hmmm… men så var det i alla fall. Och jag gick och gick och plockade och plockade men ändå kom jag ingen vart och blommorna liksom bara försvann efterhand som jag ryckte upp dem ur deras jordiga boning. Och plötsligt dyker det upp en stor cirkus och ännu mer plötsligt hänger jag i ett lakan och gör en massa graciösa konster inför en gigantisk publik. Det varganska coolt minsann. 


Och den som jag sååå mycket önskar vore sann, att jag vann ett av Emmas eventpresentkort på Folk. För där finns något som jag sååå mycket vill ha men inte har råd med… :o( Fast i natt shoppade jag loss så kraftigt att det bara stod en ynka fågelbur kvar i butiken när jag var färdig. Och Too di Boo bara skrattade och slängde med änglahåret så det flög runt och dammade av alla tomma hyllor. En underbar syn kan jag lova.
Så hur nedrigt det än känns att ligga här och oja mig nu så kan jag i alla fall glädja mig min galna natt… :o) Hoppas ni mår bättre och får en bra dag. Kram för nu!

18 kommentarer:

  1. Men isch allt på en gång - skickar lite tycksyndom!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Förstår att du är trött idag då med så mycket nattlig aktivitet =)
    Och drog en viktig lärdom: Du skall icke, never ever skämta om magsjuka... Sorry!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha… fast jag tror nog inte att det är ditt fel… ;o) Kram!

      Radera
  3. Men urk. Stackare. :( Vila på du nu och krya på dig! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack, jag megavilar så jag mår bra imorgon. :o) Kram!

      Radera
  4. Uss, krya på sig! tur ändå att det inte slog till i lördags...om det nu tvunget skulle slå till menar jag. Det var Polly Tunic jag hade på mig i lördags förresten, men den vita där, den är superfin den också. Finns dock inte i min garderob. Jag har is i magen och har ännu inte shopsat något. Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag tänkte på det också, kul att bli magsjuk också i lördags… Nooot! Ja lag misstänkte att det var den du hade, fin var den i alla fall. Och pssst… jag klickade på den vita, lite ditt fel kan man säga, för du var så snygg i din… ;o) Men halleluja att du inte klickat nåt ännu, med ditt presentkort och allt… jag hade inte vågat, rädd att allt tar slut då… :o) Kram!

      Radera
  5. Stackars dig! <3
    Men vilken underbar text. Björn viftar med en krycka med mollysjalar?
    I löve you.

    Krya på dig och vi höres i luren kanske.
    kram kärlek och det där tredje!

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack och Hihi… jag fick en känsla av att han försökte härma dig med flaggan i somras… :o) Löv yo too! Kram!

      Radera
  6. Haha.. vilken dröm! Jag är en livlig drömmare och brukar ha fullt upp på nätterna jag med :) Hoppas du kryar på dig snabbt! Men passa på att ta det lugnt nu när du kan. Det verkar vara bra tempo på pluggeriet. Och ang. ett tidigare inlägg..Du är ingen looser du är en kämpe! Massa kramare!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta, för allt! Vägrar att känna mig som en looser egentligen, tycker mer synd om dem med fördomar, det är ju de som har problem… :o) Jag drömmer också mycket och ofta men sällan så tydligt som i natt, liksom… :o) Kram!

      Radera
  7. Herregud vad du har drömt! Och det är väl inte ens fullmåne? Då drömmer jag massa konstigheter. Fast jag har aldrig blivit jagad av Ranelid nån gång;)
    Och det där loser-pratet, vad är det för nåt? Nån mailande skitskalle igen?!
    Kram och krya på dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag drömmer ganska ofta en massa galengrejer men inte lika ofta jag kommer ihåg så mycket som idag, som tur är tror jag… :o) Ja lite mail och lite tendenser jag har observerat irl, så att säga… Intressant när folk visar sina sidor… ;o) Kram!

      Radera
  8. Tja, varför inte ta alla sjukdomar på en gång..( inte så kul när man har det förstås..) Sedan är ju det avklarat på en o samma gång, praktiskt!? Nej, skämt o sido, tycker synd om dig som är tvingad ränna mellan sängen o toa! Inte så kul..
    Kul att läsa fler som har knasiga drömmar! Dina berättade du väldigt levande o bra! Kunde se dig i den lilla lådbilen med Ranelid jagandes efter dig, haha vad kul!
    Friska på dig nu! Var rädd om dig!!
    Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha… jag tänkte detsamma allt på en gång så kan det vara över för ett bra tag sedan… :o) Har inte friskat på mig tyvärr men det är ju bara förkylning och magsjuka så det går ju över snart i alla fall. Var rädd om dig! Kram!

      Radera
  9. Usch ligger du också hemma och är sjukling.
    Då kan vi tycka lite synd om varandra min goa svägerska för svägerskan din ligger också nerbäddad. Sluppit maginfluensan *pepparpeppar såhär långt men har tillägnats en hals som värker utan dess like och gör en till en dregglande galning haha :P Svälja är avskyvärt!
    Krya på dig allt vad du kan, för det ska jag =)

    Kraaaam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men fy attans, du också… :o( Vilket skit, håller alla tummar och tassar att vi vaknar imorgon både två och vara piggast i stan… :o) Eller nåt? Massa krya på dig! Kram!

      Radera