Powered By Blogger

måndag 13 februari 2012

Fan vad man kan gnälla då

Idag är det sanslöst synd om mig... för inte tusan lyckades jag slappa bort förkylningen igår, tvärtom, den verkar trivas så bra hos mig att den har flyttat in ännu fler av sina symtom. Som till exempel feber. Illvilligt!
Men! En skoldag står på programmet så det var bara att masa sig upp, ut...


... och sätta mig på ett tåg. Missade snabbtåget med en minut eftersom Ajfånen har tagit efter mig och börjat halka efter. Så nu skumpar jag istället långsamtåg som tar en kvart och miljoner fler stopp på sig att nå destination metropolen. Lite synd om på den punkten också alltså...
Precis som faktumet att ingen har fixat min helgläxa, så nu måste jag läsa bok på dubbel hastighet... Haha, fan vad man kan gnälla då... ;-) Får väl försöka kontra med att införliva lite pepp här i eftermiddag istället... Kram på er! Take care!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Jag kan erbjuda en magsjuka i utbyte här om du vill =)
    Stackars Myran har ulkat hela natten och snart är det nog min tur. Å andra sidan minns jag inte när hon kräktes sist; Egypten 2008 tror jag...
    Krya på dig du också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha... och jag nappade på erbjudandet som du redan kanske sett... ;o)Hoppas Myra mår bättre idag. Kram till er båda!

      Radera
  2. Jag kan erbjuda en enorm "tröttma" men har i allafall plitat ihop ett mail till dig! Läge att kolla inboxen vid ett tillfälle alltså :) Ha en fortsatt bra dag, storklem!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är värdelös på att kolla mailen men gör det under dagen, promise! Kram!

      Radera
  3. Det var inte min tur- puh!
    Det blev födelsedagsmiddag och Ben&Jerry i stället och en liten Jay back in the house.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men vad fan... det var igår... jag missade... SORRY! Och massa GRATTIS i efterhand istället... skäms... Kram!

      Radera