Powered By Blogger

måndag 20 februari 2012

Dagens som är en repris & skylt utan innehåll

Jag har medvetet hållit mig borta härifrån ikväll. Med ett humör som till 99 procent andas fetdipp så har jag liksom inte haft något vettigt att tillföra. Men! Så var det ju det här med dagens stass, som i traditionellt avseende måste levereras. Och då är det bara att bryta tystnade och steppa in här en sväng. Även om det är samma kombo som jag hade igår. Fast då var den rosafärgad av teaterns hyperröda inredning. Så! Här är den i sin naturliga kulörsättning:


Det är inte ofta jag har samma outfit två dagar på raken. Ska jag erkänna så hade jag det ganska ofta förut. Men så steppade bloggen in i mitt liv och med den dagensbilderna och då blev det dagliga ombyten istället. Vilket jag bara tycker är positivt eftersom det faktiskt har dragit med sig att jag använder fler av plaggen som hänger i garderoben. Någon som känner igen sig? 
På tal om något helt annat så kom jag tidigt till metropolen i förmiddags så jag passade på att ta en liten promenad. Med följande minibildskörd som resultat:





Japp, den välbekanta skylten är kvar men lokalen gapar mörk och tom. En ganska deprimerande syn… Men! Nu skulle det inte deppas mer här för idag hade jag bestämt… Så jag kastar istället in handduken för idag. Gonatt & Kram!

4 kommentarer:

  1. Tror att du är gladare imorgon bitti babe! Kraaam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det känns redan bättre bara av att läsa vad du skriver. För imorgon är en annan dag och den kan ju vara helt annorlunda. Speciellt som jag är en upp oh nertant av stora mått... :o) Kram!

      Radera
  2. Lite smådeprimerande att se Ajabajas tomma fönster....
    Men man blir desto gladare av att se den där fina vita saken du har på dig! Och lite annan ton på den utan allt rött omkring! Ha en bra dag stumpan! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja det var inte kul alls. Speciellt inte som den här tanten redan var i deppotagen... Bättre idag. Kram!

      Radera