Powered By Blogger

måndag 27 februari 2012

En bisarr bieffekt & mitt sätt att slippa se

Jag har börjat märka av att mitt nya liv som pendlare har dragit med sig en något bisarr bieffekt. Det i form av att det blir en hel massa toalettbilder tagna. Och för att spä på detta fenomen ytterligare ett snäpp så kommer här ännu en sådan...


... som visar en liten snutt av hur det ser ut på toaletten som är tillhörande på Malmö centralstation. Varför jag tog den, och varför jag dessutom kastar ut den här har jag ingen aning om. Jag får väl skylla på att tågblogga har blivit mitt sätt att köra huvudet i sanden och slippa se medpassagerarna som sitter tätt intill eller står nästan ovanpå mig.
För man är ju svensk för tusan och tänk om någon tror att jag stirrar på dem i syfte att till exempel ragga upp... Nä hujeda mig, det hade ju varit pinsamhetskatastrof à la megaformat... :-) Bättre då att tråka ut er till max... Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Ja pendlarlivet bjuder på närkontakt med en massa folk man inte valt.
    Sätter mig snart på tåget själv; jobb två nätter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja lite för mycket närkontakt ibland. Helt sjukt vad det är många som pendlar. Ofta helt överfulla tåg och då åker jag ändå lite olika... Hoppas du får två lugna nätter. Kram!

      Radera
  2. Satt i tio minuter på en fullsatt spårvagn idag och höll på att få ett spel. Tur att man kan krypa in i sin lilla bubbla då. Ha det gott :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja usch! jag hatar att åka kommunalt. Rör mig helst på gångavstånd men det funkar ju inte alltid tyvärr. :o) Kram!

      Radera
  3. Gissar det gäller ha stor portion tålamod som pendlare! Skönt veta det är under en begränsad period, borde ju underlätta precis som Iphonen tycks göra under resans gång..
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja och jag som inte har tålamod alls gillar det inte ett dugg. :o) Ja tur jag har Iphonen, läsa funkar inte eftersom det är för trångt så galet mycket folk är det nämligen för det mesta... Kram!

      Radera