Powered By Blogger

lördag 25 februari 2012

Dagens – som imponeras men slutar inte för det

Halleluja vad mycket man hinner med när man håller fingrarna från datorn en hel dag… :o) Ja såklart visste jag väl att jag spenderar en del av min fritid på att hänga på nätet. Men inte att det var så mycket. Oppps… för här har både vovvenadats och promenadats. Shoppats och skrivits listor över blandade viktigheter, gåtts igenom papper, tvättats... Och inte minst så har det pågått en städsejour av det större slaget. Rubbet av det har jag plöjt mig igenom iklädd:


Ja, jag har ju kanske då inte städat i boots och halsduk, men ni fattar… Sedan har det vovvenadats igen, skrivits mer listor, diskats, duschats och sedan svidats om:


För att bege sig till grekisk restaurang och sammanstråla med svärföräldrar. Och en söt svägerska som mest satt och pratade om obskyra barnprogram från åren då hon var liten flicka… skumt… ;o) Ja, det är et internt skämt för hon läser här ibland och jag kunde inte låta bli… :o) En riktigt supernajsig kväll var det i alla fall. Dumt att man träffar dem alldeles för sällan… Riktigt dumt. 

Och nu, med dagens facit i hand så kan jag inte låta bli att imponeras en smula över hur mycket som har hunnits med idag. Men! Det får nog vara en sällsynt förekommande företeelse för shit vilken bloggabstinens som stundtals har kastat sig över mig. Så om ni trodde att den dagsvunna tidsaspekten skulle betyda att jag kommer att sluta blogga så blir ni besvikna… Sorry… :o) 
Fast jag sätter dock punkt här och nu för denna dag. Så god natt och Kram på er!

9 kommentarer:

  1. Hej!

    Men halloj vad du bara blir snyggare och snyggare, ja nu har du ju alltid varit snygg men jag hoppas att du tar det som den komplimang det är.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... eftersom jag jobbar på det där med att kunna ta en komplimang så gör jag det, fångar den, blir glad och säger tack snälla. Även om det känns ovant... ;o) Kram!

      Radera
  2. Den understa outfiten, ojojoj vad fin! Vad är det du har på dig? Är det kläder som finns i butiker nu? Jag VILL-HA!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sidentopen är en rock-a-fellow slip top, vårens kollektion och finns i butik, den jag har äver däremot; lace patchwork blouse TROR jag den heter är från sommaren 2011. Jeansen är Please och finns nu, jag köpte mina i en lokal butik för några veckor sedan. Kram!

      Radera
  3. Wow vad snygg du är i sista stassen *busvisslar* Jag kan nästan kopiera dig - om jag gör ett litet litet inköp haha.
    Kram snygging!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... ja vi har ju en tendens att ha lite samma, och du är ju lite av min trendguru också så kanske inte helt konstigt... :o) Kram!

      Radera
  4. Jag måste stämma in i beundrarkören ovan...
    Sista outfiten är supersnygg!!! Så rätt, så snygga plagg, så mycket du och ändå lite ovanligt på dig!
    (Såg den i bilen på väg hem igårkväll, men kunde inte kommentera då, var bara tvungen idag)
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men vad söt du är, tacktack vad glad jag blir! Jag trivdes superbra i sen stassen så kul att du tycker den var fin. Och jag håller med dig om att den är jag men ändå lite ovanlig på mig, det var det första jag tänkte när jag fick den på mig... :o) Kram!

      Radera
  5. Tss.. Åren då hon var liten flicka? Jag känner mig som en liten flicka fortfarande ;) Men vänta du bara, du ska få låna! Tack för en mysig kväll fina svägerska :) Kraam

    SvaraRadera