Powered By Blogger

onsdag 8 februari 2012

Att tacka för hjälpen & genast kasta ut en ny fråga

Tusen tusen tack för alla tips jag fick på min fråga om var man kan hitta tjocka strumpbyxor! Många förslag blev det. Jag kommer att passera två av kedjorna ni nämnde idag. Så jag får se om jag hinner slinka in om någon av dem på väg till eller från mitt möte på Arbetsförmedlingen. Har hemmapluggardag och ett helt gäng med uppgifter att plita svar på. Så det försöker jag beta av just exakt nu:


Japp fortfarande i sängen, med dator, böcker och det viktigaste av allt; kaffe. Fast jag har redan börjat kasta blickarna åt annat håll också… jag har nämligen fått för mig att jag ska tota ihop ett collage till Någons frus eventtävling. Och det är ju ganska enkelt sagt. Men! Inte alls lika lätt att genomföra… För hur i hela helsefyr gör man collage??? Helst i Photoshop, om det går och det ska det väl… Men hur? Ja jag vet att jag troligast är den siste på jordklotet att inte fatta… Så! Någon som har lust att rycka ut och rädda denna tekniskt förfallna tant??? 

Önskar er en megabra dag. Var rädda om er själva och varandra därute. Kram! 

10 kommentarer:

  1. Hej-hej!
    Ha en bra dag :)
    Kram
    L8

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detsamma fast det får bli kväll nu eftersom det är just kväll. :o) Kram!

      Radera
  2. Hej Josanne,

    Du måste jobba med lager. Skapa ett nytt lager för varje objekt/grej du vill lägga in, för då kan du enkelt hålla på och ändra hur, var objektet ligger utan att störa runt bland det andra som du är nöjd med. Du kan ha så många lager du vill och behöver... Tänk bara på att du har rätt lager aktiverat, jaja det är inte rätt ord men ändå, när du vill flytta runt.
    Håll tungan rätt i mun så går det kanon! Älskar Photoshop! Har tyvärr ingen ny till min dator utan kör med Paint, inte alls lika piffig...
    Håller tummarna!
    Kram,
    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen Tack för förklaring! Men übertrög som jag är så fixade jag inte det där med lager... fattade noll... :o( Kram!

      Radera
  3. I Picasa är det jättelätt att göra collage. Antagligen har du det redan installerat eftersom du kör Blogger....

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja... inte jättelätt för mig men till sist fick jag till det även om det inte blev som jag ville. Men utan ditt tips hade det aldrig gått så Tusen tack vännen! Kram!

      Radera
  4. Hej snygging.
    Lättast att göra det i mobilen kanske? Finns en app som heter pic collage, pictureFrames

    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast jag hade ju bilderna i datorn... :o( fast ska testa det ändå, till något annat. Så thanx darling. Kram!

      Radera
  5. Du kan få mitt collage... trodde jag kunde vara med och tävla men man behövde vara deltagare på eventet :( Ska jag maila dig collaget? Kram L8

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhhh attans att jag inte såg det här innan jag nästan fick tokbryt för att få till mitt. Fast kanske att det varit fusk då... :o) Fast tusen tack för erbjudandet! Kram!

      Radera