Powered By Blogger

onsdag 29 februari 2012

Bortglömd – till jag packade upp paketet

Det är kanske inte helt rätt och säkert idioti på riksnivå… men nu har det ändå liksom råkat hända. Att jag förbokade en Molly från CountyDreams som jag totalt glömde bort. Till det damp in ett pling i mobilen idag. Och jag fattade inte alls vad det kunde vara. Till jag nyhemkommen packade upp paketet, och hittade denna:



Mesh lace blouse, almost black. Som jag egentligen skulle haft provad med vanligt svart linne under och till Please-jeans. Men det får bli en annan gång. Nu fick ni den istället över en svart chrysalis och en wunder under i chalk, den sistnämnda enbart för att visa brodyren i lilla blusen. Och sorry för riktigt genomusla bilder… 

Hur som helst så är det en transperent liten sak i svart med söta broderier på. Fin spetskant både runt ärmar och i nederkanten. Tunt tyg men som ändå inte är sladdrigt utan ganska stabilt, om ni fattar vad jag menar. Jag har en storlek 2 och skulle väl säga att det är normal i storlek. Vad tycker ni? Hiss eller diss? Alltid kul med åsikter så bring it on… Hoppas ni har en bra kväll därute. Kram! 

5 kommentarer:

  1. Jag fick också hem den i dag. Jag gillar den skarpt och tror som du att med linne och jeans så blir den jättesnygg. En trogen vän för mig känner jag redan och hoppas detsamma för dig.
    Kram!
    Allie

    SvaraRadera
  2. Hiss!
    Kul att "få" en överraskning :-)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hiss från mig.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  4. Hiss! Vill ha! God natt och kram.

    SvaraRadera
  5. Ja det lutar mest åt hiss här också, tror nämligen att den är ganska så kombineringsbar, så att säga. Tack & Kram!

    SvaraRadera