Powered By Blogger

tisdag 28 februari 2012

Dagens – som var på liten tisdagsdejt med fin vän

Trots att jag var snudd på pinsamt uselt förberedd så gick redovisningen hyfsat bra idag. Med hjälp av improvisation a la mega. En konst jag tydligen behärskar, kul, för det hade jag ingen aning om. 
Dagens stass blev även den en slags överraskning, så till vida att jag idiotrafsade ihop den, utan vare sig tanke eller mening en kvart innan tåget var satt att avgå:



Efter skoldagens slut knallade jag ut på stan och mötte upp en väldans fin vän…


… och eftersom ingen av oss var speciellt sugna på Mollyspan (chockande jag vet…) men desto mer på mat i allmänhet och en rätt vi båda spanat in ett tag i synnerhet så styrdes stegen istället mot Malmö centralstation. Och en vit duk:


Nä då, det blev inte bara vatten och bröd, riktigt så mycket ska det minsann inte hållas på att bantas… och det var ju dessutom den här rätten vi suktade efter:


En krämig fisksoppa. För mig och Lingondarlingen. En soppa som mer smakade ost än fisk. Skumt. Men ändå gott. Och sedan åkte vi var och en hem till sitt. Där jag har en lång lista på saker att fixa innan natten tar vid. Så det känns inte som jag hinner någon bloggenad. Idag heller… 
Så sorry vänner för att jag är så usel på att titta förbi hos er just nu… :o( Och lika kass är jag på att svara på mail… Och det på grund av att det inte är lika lätt att improvisera fram tid som det är att hålla en redovisning. Tyvärr… Kram för idag!

4 kommentarer:

  1. Vill ge alla som älskar please jeans tips på att Stil 1 har fått hem 3 nya färger, Fango lite mulvadsfärgade med brytning av grått, vita, sand färgade.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset! Då gör jag ett inlägg om det imorgon. Och rycker ett par vita själv... :o) Kram!

      Radera
  2. Du är en ängel utan vingar som finns för dina vänner!!! Det är sådana situationer vi måste hjälpas åt, var o en på sitt sätt förstås! Sötaste Lingonet sitter där slokörad o petar i maten..gör ont i mig att se.
    Vi måste försöka, alla på sitt sätt..
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä ängel är jag inte, skulle vilja ha tid och ork att göra så mycket mer för mina vänner egentligen...
      Men oj, jag tänkte inte på att man kanske tolkade Lingon så på bilden, för det stämmer inte riktigt, vi var mest extremtrötta båda två så du behöver inte oroa dig så mycket, fast jag är superglad att du bryr dig om för hon är en kanonfin människa! Precis som du! Kram!

      Radera