Powered By Blogger

lördag 18 februari 2012

Jag har ingen lust att byta pekpinnar

Jag vill bara poängtera att jag INTE utger mig för att vara någonslags kost- och träningsexpert bara för att jag har tänkt till om maten och varit på ett gym ett par gånger under de senaste ynka veckorna… de senaste två veckorna har jag inte tränat alls kom jag precis på, oppps... 
Och jag ger därmed INGA som helst råd till andra om hur de bör äta och träna. Vare sig här eller på mailen. Det blir inga pekpinnar what so ever från mig alltså.


Jag gör det som jag känner passar mig bäst och mitt tips är att ni tänker efter och sedan gör detsamma, för allt passar inte alla. Jag säger INTE att jag gör rätt men jag gör det på mitt sätt, genomtänkt utifrån mig själv, mina vanor och ovanor, och det duger bra för mig. Så är det med det. Och därför vill jag inte heller ha råd om vad jag borde göra i dietväg. För jag kommer aldrig att gå över till Lchf till exempel. Jag vet de som trivs kanon med den vägen och det har funkat för dem. Men! Det är inget för mig. 
Så! Jag vill inte heller ha några pekpinnar, vare sig om dieter eller om att jag äter för lite, för mycket, för vad det än nu än är…Okej? Och anledningen till att jag gör mina bantningsrapporter här i bloggen handlar i stort och mycket om för min egen skull. Men lite även för att peppa er andra som befinner er i samma situation. Ett sätt för mig att säga "kan jag så kan ni". Vill man sedan inte läsa dem så är det mig veterligen inte förenat med fängelsestraff att låta bli... ;o) Kärlek & Respekt!

6 kommentarer:

  1. Inte? Jag som trodde du tänkte bli en ny Katrin- Zytomierska *asgarv*
    Du menar att du får mail om att du borde äta LCHF?
    Det blir något svårt för en veggie vill jag påstå =)
    Nu håller jag faktiskt med Dr Molly: Varför kan folk inte bara äta som de vill och trivas med det utan att föra korståg?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha.. tänkte också på det :) LCHF som vegetarian, liite svårt :)) Tror jag iaf, kanske finns en veggovariant? I vilket fall som helst så är det ju bra om man får göra som man vill. KRAM!

      Radera
    2. Helen: haha... nä den haggan har jag fått nog av... en anledning att skita i Lchf bara för henne men NÄ det är inte därför utan som du säger, jag äter inte kött och dessutom älskar jag pasta och har dessutom svårt för fet mat, ja förutom pommes med bernaisesås då... :o)

      Odd me: jag har ingen aning om det finns någon veggovariant, kanske kan hända eftersom det tjatas Lchf i parti och minut nu för tiden. Nä jag håller mig till gammal hushållslära, lagom och nyttigt... :o) Kram!

      Radera
  2. Pekpinnar är till för att brytas av mitt itu!!
    Var o en gör det som är rätt för en själv, ingen annan skall lägga sin lilla näsa i blöt..
    Fortsätt på din linje hjärtat, det funkar ju för dig!
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... klockrent skrivet att de är till för att brytas itu! De duger inte till så mycket annat... :o) Kram!

      Radera
  3. Du det är t.o.m. vetenskapligt bevisat att människor har olika gener ÄVEN vad gäller hur vi ska äta för att hålla vikten! ALLTSÅ stämmer det jag alltid trott, det finns INTE en metod som funkar på alla och jag är ALLERGISK mot folk som ska berätta hur man ska göra för att det funkade för dem...låter jag upprörd??? Det är bara för att så fort man försöker hålla igen lite eller dieta på ena eller andra sättet så är det liksom fritt fram för folk att tala om att man gör fel och borde göra som dem också. Det är fasen som att vänta barn, då vet också alla andra bäst serru...
    HAHAHA!
    KRAM

    SvaraRadera