Powered By Blogger

söndag 5 februari 2012

En geocachtur och shopping i obygden i 12 bilder

Från geocachtur i den lilla obygden Hyllinge, där såväl bebyggd omgivning som skogsområde och bilparkeringar tillhörande köpcentrumområdet i utkanten av byn genomsöktes i jakten på skatter. Med lyckat resultat. 
Till shopping av väskor, mat och lite annat smått i ovan nämnda affärscentra. Och slutligen skjuts hem av svärföräldrarna, trevligt att träffa dem, tyvärr för kort dejt, men planen är att ta igen det om någon vecka. Här är dagens utflykt i bilder:













Jag hade ju lovat att svara på era undringar från Frågestunden nu ikväll, sorry men jag har inte hunnit. Så de kommer imorgon istället. Ok? God natt & Kram!

8 kommentarer:

  1. känns som att titta in i en film typ jägarna :)
    ha en bra måndag! kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... fast det kändes mer som ett supersegt avsnitt av Livet i byn... :o) Kram!

      Radera
  2. Nu är ju då min naturliga fråga: Finns det en Storkyrka också? =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. :o) Jag undrade det samma men såg ingen, fast vi missade en del av byn så den kan ju ha varit undangömd i nåt hörn vi missade. Kram!

      Radera
  3. Tycker jag känner igen siluetterna på sista bilden.... Hmmm var kan man ha sett dessa förut.. ;) Verkar som ni hade en bra tripp ute på landet igår i alla fall :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmmm... ja var kan du ha sett dem... ;o) Kan vi inte träffas och fika snart förresten? Kram!

      Radera
  4. Kul att ni lyckades hitta er skatt! (vad det nu är ni hittar..) Roligt för svärföräldrarna att få besök av er, är väl inte var dag kan jag tro! De som bor nära träffar vi åtminstone mer sällan än de som bor 50 mil bort lustigt nog.
    Hoppas skoldagen blev bra idag!
    Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det är "skatter" du kan läsa mer vad det handlar om på www.geocaching.com om du vill. Och visst är det så att man nog träffar de som bor längre bort mer. Skumt det där. :o) Kram!

      Radera