Powered By Blogger

lördag 25 februari 2012

Överdramatisera, en dagens igen & om ni har saknat

Ber om ursäkt för mitt sönderdeppiga inlägg här under… Jag vill egentligen inte fara runt med neggokvasten och skvätta av mig en massa ohyra ständigt och jämt. Men det var precis så jag kände och därför blev det som det blev… Jag vet att det kanske låter väldigt överdramatiskt att reagera så starkt på en ynka praktikplats men jag ÄR skittrött på allt kämpande som aldrig ger utdelning… 

Fast! Nu har jag upprättat en plan B. Inte lika bra eller kul egentligen, men, det är en plan i alla fall. Jag ogillar starkt att hålla på att kasta ut mig en massa A och sedan inte berätta resten. Så därför lovar jag att ni kommer att få ett B av något slag även i det här ärendet. I början på nästa vecka typ. Okej? 


Efter mötet igår blev det i alla fall en båttur. Och eftersom den sysslan, som tidigare var mer regel än undantag nu har blivit sällsynt vara i mitt liv så passade jag på att ta en dagensbild. I fall ni har saknat att se mig försökposera på båt ;o)


Nu syns det inte direkt men jag passade på att inviga en nykomling också. Det superfina halsbandet som jag vann hos Pärlan. Det får blir bättre bilder på det under dagen, för det förtjänar det verkligen. Något som däremot fastnade i närbild var mitt sällskap på färden, den svärsmorsdrömlika tatueringsmaffian: 


Och mer än så har jag inte att förmedla från gårdagen. Och dessutom tycker jag att vi lägger den till de dåtida handlingarna nu. Och tittar framåt istället. Till bättre dagar. Som med lite tur kanske infaller redan idag. Vem vet… men med hoppet i behåll är det mesta möjligt… 
Haha vilken gigantisk och patetisk floskel jag fick till… men hellre det än onödigt depp i kubik så klyscha får det vara… :o) Take care därute! Kärlek & Respekt!

10 kommentarer:

  1. Dom är ju för söta ditt resesällskap:)
    Och jag hoppas verkligen att det går i lås med praktiken nu. Trots bakslag......
    Ha en bra lördag! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja visst är de gulliga... ;o) Ja jag hoppas också, fast det känns ändå bättre nu när jag har plan B också. Kram!

      Radera
  2. Hm, inte be om ursäkt!! Det är i alla fall därför jag och säkerligen många med mig som läser dig just för att du säger som det är. Livet och vissa dagar är depp ibland, så är det ju. Hade också fetdepp igår, många små anledningar och jag blir lika irriterad på mig själv varje gång för att jag inte kan rycka på axlarna, skaka det av mig och se framåt. Hoppas på en fortsatt fin dag iallfall och jag håller med Linda, de ser ju för mysiga ut resesällskaparna. Klem från en molnig metropol.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis så! Jag blir också irriterad på mig själv för att jag spiller för mycket energi istället för att bara rycka på axlarna istället... Onödig energi... Kram!

      Radera
  3. Klart man får överdramatisera ibland. Jag gör det hela tiden. Inget att be om ursäkt för. Så är ju livet, ups and downs och det är ju sååå skönt att läsa bloggar där det inte bara är rosenrött så man inser att man inte är ensam med sina dramer :)

    Hoppas allt känns lite bättre idag.

    Tycker de är urgulliga dina båt-kamrater :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... jag håller med skönt att läsa blandat hos andra också, jag fixar inte det ständigt rosenröda eftersom man ju vet att det knappast kan vara så för någon. Så vi dramadrottningar får hålla ihop... :o) Kram!

      Radera
  4. Sämre båtsällskap kan man ju ha!

    SvaraRadera
  5. Om man inte får ösa ur sig en massa skit på bloggen så vad ska man annars ha den till. Och sina bloggvänner. Ös ur dig. Jag förstår att du är besviken. Jag har sökt femhundraelva jobb sedan i höstas och får jag ett enda mail till som börjar med tack men nej tack tar jag fan repet av mig. Klart jag inte gör bokstavligt talat, men du förstår säkert vad jag menar. Less less less är jag också. Men är det kört? Det är det väl inte om inte personen var där? Det löser sig. Så småningom. Någon gång. Vi får tänka så. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja det har du rätt i, vad ska man annars blogga för. :o) Och fy fan vad trött jag blir på det där söka miljarder jobb utan resultat. Vilket kanske inte är så konstigt när man inte ens kan få 4 veckors praktik som är helt gratis för dem där man vill vara... konstigt man blir less liksom. Less på att hela tiden få bekräftat att man inte duger... Fy fan det är faktiskt synd om oss! :o) Fast nån gång, då jäklar... :o) Kram!

      Radera