Powered By Blogger

onsdag 22 februari 2012

Lite smått överstyr igen & någon som vill ha?

Ni som har hängt med mig här ett tag har troligast förstått att om jag får något på hjärnan så går jag ofta lite smått överstyr… Eller smått förresten… hmmm… ;o) Men nu har det i alla fall hänt igen. Och den här gången är det jeans, men inte vilka jeans som helst utan Please-jeans. Som jag ju införskaffade ett par av för några veckor sedan. Och! Nu råkade visst även ett par ljusare hamna här… 


Shoppade på Stil1, och i skrivande stund har precis dessa kvar i storlek S och M, ni kommer dit om ni klickar HÄR. Och nej jag är inte sponsrad!... Vill bara tipsa er i fall någon kanske letar efter dem eller så... 
Undrar ni förresten över den lilla påsen som hänger med taggen i sidan? Det gjorde jag också. Öppnade den och kunde därmed veckla ut den här lilla saken:


En liten nylonkasse. Jag tror det är nylon i alla fall, tyg är det inte. Beigefärgad. Eftersom jag känner att den inte kommer att bli använd här så undrar jag om det är någon som skulle vilja ha den. Bara kassen alltså, inte de tillhörande jeansen… :o) I så fall hojta i kommentarsfältet eller på mailen så skickar jag den till den som först visar intresse. För gratis såklart. Nu måste jag övergå till skoljobb. Och samtidigt svara på kommentarer här. Och så är det ju Big Brother strax också, får köra lite simultant… Hej, god natt & Kram för idag. Take care!

10 kommentarer:

  1. Sååå coola. Är dem normala i stl

    SvaraRadera
    Svar
    1. De är stora i storlek. I alla fall de som är i jeanstyg. Så man får gå ner en size. Kul att du gillar dem. :o) Kram!

      Radera
  2. Sjukt snygga. Sugen men vet verkligen inte vilken storlek. Tror jag har ca 40/42 eller typ 31 tum. Vad är det för storlek då tro?

    Snygga är dem verkligen. :)

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Supersvårt att svara på tycker jag. Så bra nog har du fått svar av en annan tjej som har samma size som dig. Lite längre ner här. Good luck. Kram!

      Radera
  3. Vrålsnygga!
    Kram
    Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de är ju det. De ser ut att sitta superhögt upp på mig på bilden här men det gör de inte. Konstig vinkel förmodligen, jag lär mig nog aldrig att spegelplåta så det blir schysst... :o) Kram!

      Radera
  4. Sanna jag kan svara dig.

    du behöver ha strl L.

    Jag tycker inte att de är stora i strl men jag har sammma strl som du har har L.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla för hjälpen! Jag uppfattar dem som stora men det verkar ju vara olika därför så svårt att ge råd till andra också tycker jag. Kram!

      Radera
  5. Tack vare ditt tips så hittade jag ett par i jeans hos Stil1 - tack söta du! Ringde kundsupporten hos dem och de var supertrevliga och dessutom snabb leverans. Kan ju säga att jeansen är större i storlek än de svarta jag har. Men lika sköna! Ha en fin dag! kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul du fick tag på dem! Och visst är de snabba på Stil1, glad att jag hittat dem.
      Jag har ett par grå också och även de är mindre i storlek, i dem har jag M i jeansen XS och de sitter väldigt lika, skumt. Kram!

      Radera