Powered By Blogger

onsdag 15 februari 2012

Mina egna tankar om the mammaklänning

Jo, det är alldeles riktigt en mammaklänning, precis som Anonym påpekade och för att fatta vad jag pratar om så hänvisar jag till mitt förra inlägg, om den här:

Foto från mom2mom

Fast! Hela Isabel Adrians kollektion är så fiffigt tänkt och gjord att plaggen även ska kunna användas efter graviditeten. Och då tänkte jag som så här: att jag har ju aldrig varit gravid men har en mage som i allra högsta grad drar tankarna ditåt, även om min är byggd av gigantiska mängder fettceller, så då kan ju jag ha den postfetto lika bra som någon annan kan ha den postpreggo… Eller hur? 

För ja, den får stanna! För jag tycker nog allt att den är strået snyggare irl jämfört med hur den ter sig på mina provbilder. Och helt fantastico skön att ha på sig. Tjockt tyg som ändå känns lätt, liksom. Svårt att beskriva, måste nog kännas… Och så är jag extremt svag för flätade band på kläder, vilket gör den ännu mer till en inneboende här… Så nu fattas det bara lite sommar. Men först en sömmerska som kan fixa så jag slipper gå på den. En jakt att återuppta imorgon. Kom ju inte så långt förra gången jag behövde syassistans… Ja, jag är slö och slapp… 

Men snart inte längre och för att ladda för ett nytt liv som rapp och ärtig så ska jag ta och fixa ett till salu-inlägg att kasta ut här lite senare. Så vet ni det… :o) Kram!

8 kommentarer:

  1. Klokt beslut! Klart den ska stanna. Jag älskar det grekiska över klänningen! Du är superfin i den och den kommer att vara underbar i sommar eller på Kap Verde :-)
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Ja som det känns nu så kommer den nog att bli använd en hel del. Kram!

      Radera
  2. Jag tycker att den är jättefin.
    kramar
    <3

    SvaraRadera
  3. Haha...vad du är rolig då - postfetto

    Du fet är väl det sista man kan kalla dig, var hamnar jag då? ;-)

    Jag tycker du är kanonfin i klännigen och att det inte är din stil vet jag inget om, med tanke på dina tatueringar så behövs ingen tuffhet alls till. Jag tycker det blir en kontrast som jag tror passar dig som handen i handsken ändå. Skippa allt annat och gå iklädd endast klänningen, hand i hand med gubben i vattenbrynet en sommarkväll vid havet.

    Kram från den professionella tyckaren! ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Fast min mage är som en stor överjäst degklump så där är jag absolut fet... :o) Ja tatueringarna gör nog lite att den funkar. Och vilka bilder du målar upp du är för söt. :o) Kram!

      Radera
  4. Tycker också att Du är skitsnygg i klänningen!
    Spännande att få se framöver var, när och hur du kommer använda den!
    Kram
    Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vad snäll du är! Som det känna nu kommer jag nog att slita ut den innan sommaren är slut, så bra med maxiklänningar att man slipper tänka ut kombos och sånt... :o) om det nu blir någon sommar... nä nu ska vi tänka positivt, klart det blir sommar! :o) Kram!

      Radera