Powered By Blogger

fredag 24 februari 2012

Oppps som det kan gå…


Jag har inte den minsta aning om hur det gick till. Men i kassen fanns visst:


Idag befinner jag mig på hemmamarker. Solen skiner, hoppas den gör det på er också, och det är fredag. Jag har skoluppgifter, lite städning, vovvenad och ett nervösmoment på agendan. Börjar med det första. Var rädda om er därute! Kram!

16 kommentarer:

  1. Oj, det där gick snabbt! Kanske som när jag tog mig igenom IKEA på 6 minuter och lyckades komma ut med det jag skulle.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... snacka om bedrift av dig på Ikea, det borde ju nästan kvala in i Guiness rekordbok, jag tycker att Ikea är ett evighetsprojekt... Även om jag bara ska ha en grej så sitter jag alltid fast därinne i timmar... :o)Kram!

      Radera
  2. Ja men det var väl det jag trodde, fniss! Du är supersnygg i linnet, får se hur mitt kommer se ut i eftermiddag..(hjälp)
    Den där Chillnorway oversize många dissar för de ser ut som ett hus, är jag otroligt nöjd med! Har den faktiskt på mig nu, den var exakt som jag hoppades på, bra va!
    Städning borde jag verkligen göra här med men är inte så lockad till det just nu. Ska ta mig ner till lilla stada här, lite ärenden istället.
    Lycka till med nervösmomentet sedan!¨
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas att ditt var bra också! Och kul du gillade Chillen, jag är skeptisk om den är för mig,men fin är den! Kram!

      Radera
  3. Hahaha nu förstår jag var du menade med din kommentar :D Den är ju helt lovely!
    Kram sötnos!

    SvaraRadera
  4. HA! det var väl det jag visste!! Jättefint är det. Helt lugnt gällade i em, vi ser nästa vecka. Lycka nu till så mycket som möjligt i eftermiddag. Njut en minut i solen och nu är det bäst jag slutar innan fler floskler skrivs här, men jag menar det oavsett hur fånigt det låter! Storklem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter inte fånigt, låter pepp... :o( Kram!

      Radera
  5. Snyggt och bra jobbat! Du kanske har tid med mig en runda på tex Folk nästa vecka? Jag börjar få snöpsykos och shoppingtorka här uppe!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... snöpsykos och shoppingtorka, jag förstår dig... :o) Vi kan ju höras när du är hemma och se om vi kan styra upp något. Kram!

      Radera
  6. Je den finingen, som jag sitter här uppe i norrland och väntar på - hur är den i storlek?? Betällde både 3 och 4 för att vara på den säkra sidan :0 En av dom ska väl passa mej./K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har börjat fatta av att läsa hos andra att det nog beror på hur man vill att det ska sitta. Jag vill ha det lite hippielöst och ledig och lite längre så därför har jag 2 trots att ag kunde haft 1. Så en av de du beställt lär absolut och garanterat passa som du vill ha det tror jag. Kram!

      Radera
  7. Snyggt linne, sitter perfekt på dig!

    SvaraRadera
  8. Jag klämde allt på den i dag. Vågade inte prova dock. Allt för att undvika begär;) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gjorde du nog rätt i, i alla fall om du, som mig, saknar all form av karaktär... :o) Kram!

      Radera