Powered By Blogger

måndag 20 februari 2012

Duns tillbaka till verkligheten

Måndagsmorgon. Bistra miner. Inte minst från mig själv. Kallt. Stress. Hade önskat mig en extra söndag. Men önskebutiken hade stängt idag. Så jag får snällt kasta mig på ett tåg. I sista sekund och med en puls på 500. Och då får jag syn på den:


På ett tåg i Skåne: en publikation om Öland. Och den gör mig lite upplyft. För den för mig in i drömmarnas land. Resa. Upptäcka nytt, både geografiskt och inombords. Jag har aldrig varit på Öland men det står högt på min önskelista att få åka dit någongång. En outforskad ö där det dessutom bor en väldigt fin person som jag gärna hade velat träffa igen. Och hennes hundar och make och Elvira katt... Är där i mina tankar när det ropas Landskrona i högtalaren.
Duns tillbaka till verkligheten. Med plikter och dåligt samvete över saker jag borde hunnit i kapp med i helgen men som istället har förträngts... Med en hjärna som inte har vaknat än trots att den måste och ännu lite mer dåligt samvete över det där ogjorda. Men! Det är i alla fall sol och dåligt samvete leder inte så långt... Så kanske blir det en bra dag i alla fall... För mig och för dig... Take care! Kram!




- Posted using BlogPress from my iPhone

16 kommentarer:

  1. Vad mysigt att få drömma sig iväg lite på morgonen. Jag är ju just hemkommen efter en veckas semster och visst är det härligt med miljöombyte!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag är lite beroende av det där med miljöombyte. Och sedan samtidigt så skönt att komma hem också. Kram!

      Radera
  2. Å soool gör all skillnad i världen - den lyser på Hornsgatan också. Jag är lite stissig för jag har minsann tre tider att passa i dag så snart är det dags att röra på benen :)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror du fixade dina tider utmärkt. Hoppas alla mötena gick bra också. Och sol, I love it! Dock inget av den vara här idag men det finns i alla fall hopp omvår trots det. :o) Kram!

      Radera
  3. Bedrövligt här också i morse, men nu börjar det rätta till sig. Satt uppe alldeles för länge igår i sällskap med "Sons of Anarchy". Helt fast!! Idag är det Simple Minds i Köpenhamn. Övriga eftermiddagar/ kvällar är det fritt fram för en fika eller så. We´ll keep in touch :) Klem i solen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag som var en morgonmänniska innan har blivit en nattperson så jag vet absolut vad det där sitta uppe för länge handlar om... :o) Kram!

      Radera
  4. Öland är himla fint:) Klart du måste åka dit någon gång! Ha en bra dag! Kram stumpan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag har sagt det länge så det är väl dags. :o) Kram!

      Radera
  5. Dina drömmar tycker jag om..o de går ju faktiskt att förverkliga!! Det är ju inte långt till sommaren! Vore väldigt kul om ni kunde komma hit till oss o vår lilla ö! Har gått dagliga hundpromenaden på alvaret. Idag var det ljuvligt, strålande sol -4 o man kunde nästan gå överallt på skaren, utan sjunka ner i snön! To.m bara fläckar bitvis tack vare regnet som kom häromdagen.(var överlycklig o bad tyst regna mer, regna mer, haha..) Känns att våren är på väg, såg både hare o rådjur idag. Roligt se din bild det första jag ser..
    Ha en bra måndag!
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och Anneli jag måste skämmas och erkänna att jag pluggat ett helt år i Kalmar och inte var över bron en enda gång... Jag borde nog hänga på =)

      Radera
    2. Annelie: ja visst hade det varit skoj att ses i sommar! När det inte är minusgrader :o) Jag ska verkligen försöka jobba på att det blir så. :o) Kram!

      Helen: ganska typiskt det där det man har inpå knuten besöker man inte. Om man inte är gift med en geocachnörd vill säga... ;o) Kram!

      Radera
  6. Det är en underbar dag här med sol och vårkänsla!
    Hoppas du också har det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu är det natt... eftersom jag är rikssämst på att svara på kommentarer snabbt... :o( Kram!

      Radera
  7. Härligt att dagdrömma ibland :) Öland är jättevackert! Verkligen något att se fram emot. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag har ju hört det, det ska vara lite samma vackergrad som på Gotland och den ön har jag bott på och älskar. :o) Kram!

      Radera
  8. Min Internetuppkoppling dör hela tiden så jag tar mig friheten att svara er var och en imorgon istället... Ok? Kram!

    SvaraRadera