Powered By Blogger

onsdag 8 februari 2012

Dagens – som är fast i ett virrvarr av halvdanhet

En hel hop av skoluppgifter att besvara och ett collage att försöka bygga. De två komponenterna och mitt hattiga mixande av dem satte liksom redan imorse ribban för hur den här dagens skulle bli. Splittrad, förvirrad och allting halvdant gjort medan tiden har skuttat iväg som ekorre på speed.

Jag ska inte gå in på alla detaljer, utan håller det lite halvdant sådär, som allt annat idag... Det tog i alla fall en hel evighet att få till det där förbenade collaget, som jag flashade i mitt förra inlägg. Och jag var till och med så arg där ett tag att jag vägrade att ge upp och bara skulle få ihop det. Och glömde bort skoluppgifterna, som därmed ligger framför mig just nu… Bra där! Not! 

Sedan var det möte på Arbetsförmedlingen. Med en hel massa andra loosers. Som mest var negativa och gnälliga. Så då satt jag och tänkte på roliga saker för att inte gå under och därför missade jag en del av all viktig info… Bra där! Not! Sedan fick jag för mig att gå och träna, eftersom jag liksom har glömt det innan i veckan. Fast då kom jag på att jag idag visst hade glömt att äta istället. Så då fick det bli mat istället för motion. Och sedan tog jag den här bilden av dagens stass…


… och insåg att jag verkligen borde klippa mig. Men just nu hinner jag inte riktigt det, och framförallt har jag inte riktigt råd med det heller. Så då fick jag för mig att i alla fall smeta i lite färg i barret, mest bara för att göra något liksom. Och så hade jag köpt fel färg men jag använde den i alla fall. Och nu vågar jag inte titta efter hur det ser ut för tänk om det är grymfult… Bra där! Not! 

Och nu hade jag egentligen tänkt testa lite stassar att knalla runt i på eventet på lördag. Men det hinner jag inte eftersom de där skoluppgifterna inte är färdiga och det är liksom lite viktigare… Så nu ger jag upp det där, jag kommer rakt av att spontanplocka det jag får lust att ha på mig på lördag. Troligast Primeboots och lodisjeans. Ja som vanligt då alltså… 
Och nu måste jag nog dessutom laga lite mat för hungern slog precis till. Med buller och bång. Eller så rycker jag makens nedrigt frestande chipspåse istället. Och låtsas att innehållet är totalt fettfritt och supernyttigt… 

Och nu är jag riktigt rejält skittrött på mig själv så jag gissar att ni också är det, så jag sätter punkt här för nu… Bra där! Yes!... Take care. Kram, Kärlek & Respekt! 

6 kommentarer:

  1. Oj, så tokigt det kan bli vissa dagar! Ditt collage blev ju vädldigt bra iallafall, håller tummarna för vinst!
    Tack för din lilla provning på Åhléns tidigare, det finns vääldigt mycket som lockar just nu. Igår fick jag en present av maken, en Ex Long dress i multi, så vansinnigt fin! Hade visat den innan så han visste jag var nyfken på den. Passade mig riktigt bra faktiskt.
    Hur går det med nya skorna!? Pirrigt inför lördagen, eller..!?
    Ha en skön ikväll!
    Kram
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad snäll han är! Hade varit kul att se dig i den maxiklänningen, jag har inte ens provat den. tycker den är fin men blev skeptiskt till knytbanden istället för ärmarna som var på produktbilden, så därför blev den aldrig provat. Får nog ta igen det snart.
      Skorna ja... hihi... har inte övningsgått i dem alls... så det kan ju bli riktigt intressant på lördag... ;o) Kram!

      Radera
  2. Men vilken dag du har haft, men som Annelie skriver så blir det så i balnd. Kollaget blev riktig bra, och du har fått till en outfit som ser ut att vara helt Josanne.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är väl bara att acceptera, och skitdagar gör de andra dagarna bättre liksom...
      Jag är lite skeptisk till klänningen i collaget men allt det andra gillade jag som fan. Rent ut sagt. Kram!

      Radera
  3. Ja jävlar vilken dag.....
    Gratis klippning hade jag ju kunnat bistå med om det inte vore så jädrans långt. Och du kommer förmodligen att vara skitcoolast på det där eventet vad du än slänger på dig....
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du hade megagärna fått klippa mig! men inte gratis! För man ska inte snylta på sina vänner, säger hon som glatt mottagit ögonbrynsnoppningar utan att hosta upp med en spänn vid flera tillfällen... ;o)
      haha... coolast knappast, lodigast ja. Fast är man white trash så är man... ;o) Kram!

      Radera