Powered By Blogger

tisdag 14 februari 2012

Jag vet var de finns – de åtråvärda Pleasejeansen

Jag har fått lite frågor om dem, jeansen som jag hade på mig på eventet i lördags. Jeans av det italienska märket Please. Bland annat är två väldans kära vänner på jakt efter dem, vilket fick mig att vilja hitta dem åt dessa darlings i någon webshop i morse. Har ju liksom inget annat för mig mellan snörvlande och magsjukerier. 

Och tjolahopp om jag inte fann dem. I en webbutik jag aldrig förr har besökt eller ens sett eller hört om, men som till och med håller till i mina hemmatrakter. Bara en sådan sak liksom… Stil1. heter nätbutiken. Och de har just nu en hel massa av dessa åtråvärda jeans, som jag har förstått säljer slut i ett huj där de dyker upp… dels sådana i samma modell och färg som de jag har och hade på mig…


… och som ni kommer till på studs om ni klickar HÄR. Men de har dem även i andra färger och modeller, som synes om ni klickar HÄR. Och ifall ni undrar: jag är INTE sponsrad! Ville bara tipsa eftersom jag har förstått att en hel del av er gillar dem och vill ha dem. 
En bra sak att veta bara; de är stora i storlek, så till vida att de töjer sig ungefär en storlek när man har använt dem en stund.. Jag som i dagsläget har medium (i sällsynta fall small) i byxor köpte Pleasen i XS. Sedan beror det såklart på hur baggy men vill ha dem, mina har mest en antydan av baggy på mig.
Vad tycker du om Pleasejeansen? Hiss eller diss? That´s it för nu. Kram på er! 

24 kommentarer:

  1. Har ett par Please jeans sedan tidigare som jag gillar men jag föredrar mina Ra-Re-jeans, har flera olika och älskar dem alla :). Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja dina Ra-Re-jeans är skitsnygga, jag drabbas av vill ha varje gång du har dem i bloggen. Har aldrig sett dem irl tyvärr. Får kanske bli nästa span… :o) Kram!

      Radera
  2. JAHA!!! tyckte du att du var snäll nu eller???? ;) ja det var du ju, skoja bara! Det är plånboken som opponerar sig, inte jag som person. De ligger nu i varukorgen. Själv ska jag ut och blossa och fundera på saken i typ 5 min. Krya på dig. Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha… ja du var ju en av dem jag tog mig friheten att leta till utan att du bett mig… ;o) Sorry… skäms… ;o) fick du inte mitt mail i förmiddags? Ska bli spännande att höra hur det gick med klick vs inte klick… :o) Kram!

      Radera
    2. Kollade mailen nu och det du skulle fått om jeansen låg kvar i utkorgen… :o( blev det några förresten? Kram igen från nyfiken tant!

      Radera
  3. Tusen tack för det här! Nu är dem snart ÄNTLIGEN mina och som jag har letat! Kram till dig för världens bästa tips!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att kunna hjälpa, därför man tipsar ju. Grattis! Kram!

      Radera
  4. Hiss!
    Vill oxå ha! Ursnygga på dig var dom ju! Tror du jag kan ha samma size som du? Ps. säg till Mr Make att han ska springa ut och köpa Provivashots till dig. Krya på dig

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast du är ju smalare än mig så kanske de blir för stora… hatar att råda om storlekar egentligen, för jobbigt när det blir fel… Provovashots ska fixas imorgon. Kram!

      Radera
  5. Älskar mina - har tre par ;) Köpt mina hos Perlan Living och Greta & Anna i Borås (dom skickar).Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och jag förstår dig så väl, älskar mina också. Kram!

      Radera
  6. http://gretaoanna.blogspot.com/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tips! Såg att det sålts en hel del på Stil1, några storlekar slut nu. Kram!

      Radera
  7. Svar
    1. Hihi… ser fram emot att se hos dig sen… ;o) Kram!

      Radera
  8. Glömde - om ni har havregryn hemma kan du göra ett avkok och skeda i dig själva blasket. Inte så gott men det lagar både mage och tarmar!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter ju vråläckligt en får testa imorgon om det inte är bättre då.Purjolök är däremot ingen bra idé så vet vi det… ;o) Kram!

      Radera
  9. Har ett par svarta i samma modell som dina :) De är otroligt sköna och det kommer utan tvekan att flytta ett par i jeans hit bara de kommer in i rätt storlek :) Krya på dig! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Svarta hade inte varit fel de heller. Och jag såg att de hade haft vita, slut nu men de ska jagas till sommaren. Och när jag la ut det här inlägget så hade de i alla storlekar, synd du missade men testa med Greta och Anna som Anneli tipsade om annars. Håller tummarna. Kram!

      Radera
  10. Jag har ett par jeans please stl M i nyskick inköpta hösten 2011, om ngn är intresserad ; )) 700:- + frakt!! malin mailadress:
    damsholt@home.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tips! Om du inte får napp och vill att jag ska kasta ut dem i ett till salu-inlägg så hojta bara. Kram!

      Radera
  11. Svar
    1. När jag såg dem första gången för 1,5 år sedan så dissade jag dem rejält. Nu älskar jag dem… snacka om schizofreni… :o) Kram!

      Radera
  12. Fin blogg du har! :)

    Älskar Please Jeans, köpte mina hos elsaleonie.se och det funkade bra. Fri frakt och man får 10% av köpet tillgodo nästa gång och det blir ju en del. :)

    SvaraRadera