Powered By Blogger

lördag 18 februari 2012

Dagens hemalullatstass & kanske för mesig nykomling

Efter att ha lullat runt i pyjamasdress under en stor del av veckan så kände jag för att hemmastassa mig i vanliga kläder idag. Och då blev det den här outfiten:


Hade tänkt mig en långpromenad med vovvarna men eftersom de hatar regn, vilket är rådande väderstatus här, så har de protesterat hej vilt så fort vi bara har närmat oss någon av gatorna i utkanten av ”vår” park. Och då insåg faktiskt jag också att de har rätt, regn suger. 

Så därför har vi mest donat runt lite i boningen. Och i det ingår även fotoprovning av en nykomling. Den jag klickade för min goodiebagrabatt hos Blackballoon:



Lace long jacket från Vintage by Fé. Egentligen är den kanske i spannet av lite för mesig… eller vad tycker ni? Hade tänkt mig att ha den precis så här, ackompanjerad av jeans och sidenunderklänningar. Men blev skeptisk nu… hmmm… kanske får testa och känna in läget… om inte ni har klockrena komboförslag… ;o) 
Nu ska jag hälla upp ett stort glas rött och fixa till någonslags kvällssupé. Kanske att jag sedan till och med slår på stort och tittar på Melodifestivalen. För det gäller ju att passa på att lyxa när mr Make befinner sig på bortaplan… :o)
Vad ska ni hitta på ikväll? Hoppas nåt kul :o) See you sen igen om ni vill! Kram!

15 kommentarer:

  1. Jag tycker att den är skitsnygg men jag är starkt partisk eftersom den redan bor här :D Jag brukar oftast ha den med något vitt eller Wunderlace i grey, jeans och lite grövre boots.
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... det har jag lyckats missa, att du har den... Dina kombosar låter kalas, får väl in och snoka runt hos dig och se om du har visat någon gång. :o) Kram!

      Radera
  2. Jag tycker det är en alldeles utmärkt egenskap hos en hund att inte tycka om uschligt väder ;)
    Kallt och regn är inte lille Jays grej heller. Han kissar snabbt och in som en pil.

    Den där blir fin i sommarväder och solbränna till.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har en liknande från Vintage by fé med lite kortare ärmar och lite mindre spets och den är helt underbar på sommaren! Behåll tycker jag! Du är så fin i vitt också :) Kram

      Radera
    2. Helen: Ja så gör Ajax och Freja också när det regnar. Ajax älskar däremot snö, och ska rulla sig i den var femte meter... då är vi inte lika överens hon och jag. :o)Kram!

      Odd me: har missat den hos dig men hoppas f se någon gång. Ja det känns som att min, och dina är klockrena på sommaren. Kram!

      Radera
  3. Den är inte mesig på en fläck, snarare jättesnygg! Tänk solbränna, håliga jeans och boot typ. :) Snörningen i ryggen är ju bara så fiiiin. Här har det bakats brownies idag. ska försöka låta bli dem tills i morgon, då pa ska firas. Inomhusaktiviteter hela dagen alltså, det enda alternativet i detta vädret. Hoppas vi kan ses nästa vecka, storklem och fortsatt skön lördag :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... jag läste håriga jeans, det hade varit något det. :o) Ja det är ju ditt fel att den har hamnat här, men den får absolut stanna.
      Eftersom min mail strular när jag ska försöka ta mig in i den så har jag inte kunnat maila som jag lovade... men jag slutar kl 16 på måndag, redan 14 på tisdag och resten av veckan ingen aning eftersom vi ska ha grupparbete då men gissar på 16, typ, så det hade varit kul om vi får till en fikadejt någon dag i veckan... :o) Kram!

      Radera
  4. det heter boots, inte boot. Skulle se konstigt ut med bara en...;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller en boot och håriga jeans... då hade vi kanske blivit världskända som trendsättare... ;o) Kram igen!

      Radera
  5. Den är superfin på dig!! Har svårt att se något mesigt på dig..du har ju din stil som "gör" det till just dig! Gillar också den där snörningen bak i ryggen!
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta vad snäll du är! Jag är ganska svag för snörningar så om inget annat så får den nog stanna för den saken skull... ;o) Kram!

      Radera
  6. Du måste behålla då du är skitsnygg i den:)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack snälla, jo den får stanna. Kram!

      Radera
  7. Den är ju skitfin! Älskar snörningen i ryggen! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den är ju halva grejen. Gissa vad jag är klicksugen på nu... jädra Linda... ;o) Tack som fan för babbel igårkväll. Kram!

      Radera