Powered By Blogger

tisdag 14 februari 2012

Konsten att få ett udda begär på hjärnan

Chips, ostbågar, popkorn. Pommes med bearnaisesås, rödvin, pasta. Väldigt bekanta saker för mig att hysa starka villhabegär efter. Men alltså... det här: 


Jorå, purjolök… Purjolök! Jag är sååå galet megasugen på purjolök just nu. Ja, rå och rakt upp och ner i alla enkelhet… Tror ni att jag behöver söka hjälp?... Och så gjorde denna toknojja mig lite nyfiken också, på det konstigaste ni har varit sugna på? Så kul om ni vill delge det i kommentarsfältet. God natt & Kram!

15 kommentarer:

  1. Sök hjälp kvinna! Purjolök som är så äckligt! Det konstigaste jag varit sugen på har varit under mina perioder på Cambridge-soppa. Då har jag haft stunder när jag har varit dösugen på Mollys katt-mat. Det har luktat som rena gourmet-maten för mig då;) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha… och så tycker du att purjolök är äckligt… så på tal om att söka hjälp… ska vi ta sällskap till psykdoktorn kanske?… ;o) Kram på dig din tossa!

      Radera
  2. Nej inte purjolök! Den gnisslar. Jag har en Vintage by Fe lace jacket som du kan få köpa om du är intresserad :)
    //Charlotte i Borlänge

    SvaraRadera
  3. Hihi… gnisslar, det har jag aldrig tänkt på men nu när du säger det… :o) Jag klickade på den vita, den jag visade, igår, kunde inte hålla mig, men tack för att du frågade, snällt! Kram!

    SvaraRadera
  4. Oj, purjolök! Du har väl hört Povel Ramels fina visa om purjolök "själv blir jag av denna botanik bara mager, blek och purjolik!" När man var gravid ville man väl ha alla möjliga saker, men mest goda, bara i enorm mängd. Som jordgubbar t.ex. Mest skumt var väl att jag gillade lukten av bensin?! Men in te ville jag äta det!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. När jag var gravid fick jag enormt behov av falukorv i alla former. Helt knäppt men jag älskade det! Kan tillägga att min dotter inte äter det :))

      Radera
    2. Nena: haha, nä den har jag inte hört men den var sjukt rolig... och gilla lukten av bensin gör jag också, utan graviditet att skylla på... ;o) Kram!

      Odd me: haha... falukorv och kul att inte din dotter äter det, hin kanske fick en överdos... :o) Kram!

      Radera
  5. Äsch! Mina kommentarer råkar hamna i svarsfälten hela tiden och så skulle det vara kramar också!

    SvaraRadera
  6. Jag säger bara svarta,salta, underbara Djungelvrål! En hel näve, så ansiktet fullkomligt skrynklar ihop. To die fore! Har hänt i nattens sena timma att jag bara måste ha dom! Och jag kan inte ens skylla på att jag varit gravid... Kram! Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. De har jag nog aldrig ens smakat, låter som jag ska låta bli också ifall jag får samma begär som dig... :o) Och jag kan inte heller skylla på att någonsin ha varit gravid bara på att jag nog är lite knasig... ;o) Kram!

      Radera
  7. Godmorgon hjärtat!
    Nog kan jag bli enormt sugen på ngt gott ätbart, som jag bara MÅSTE ha!! Fast enbart purjolök...nehädu, där går gränsen! Ha ha, Lindas svar är underbart!!
    Här snön vräkt ner under natten, så det får bli koppelrunda runt kvarteren istället. Plogbilarna hinner inte med, småvägar går ju inte i första hand direkt. Är förbaskat trött på snön nu o allt var det tar med sig. Bara klä på sig i tre lager (2 lager underställ..) tar en evighet. Stackars alla småföräldrar, dom är nog slitna nu..
    Antar du är hemma o tar hand om dig idag!? Du skall vars rädd om dig!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst måste Linda vara snäppet tossigare med sitt kattmatsdille... ;o)
      ja fy för snö, jag hatar det, vi har snö här också nu, det kom i söndags... :o( Kram!

      Radera
  8. inte sen jag var gravid men då var det allt som var surt. Jag åt sallad med bara vinäger =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmmm... utan att vara ens i närheten av gravid så gillar jag sallad med vinäger. Gott! Kram!

      Radera