Powered By Blogger

söndag 12 februari 2012

Två dagar – tre stassar på färgtema & lika många smygköp

Eftersom jag hade nollkoll på vilka eventstassar jag skulle ta på mig och med mig igårmorse, när det vankades packning, så bestämde jag mig för att köra på ett gemensamt färgtema och hysta ner allt jag hittade på detta tema i resväskan. Och för att göra det ännu enklare så slog jag in på den neutrala linjen. Den powderchalkiga. Som inte alls har varit, men på något insmygande sätt, lite har blivit en del av min garderob. Det som åkte på vid avresan igår blev:


Japp. Jag har smygköpt Rock-a-fellow slip top, golden poecelain. Det var helt enkelt alldeles omöjligt att stå emot den. Jeansen, som är av märket Please är också shoppade i lönndom, så till vida att jag inte har flashat dem heller här. De fick hänga på hela helgen, lite som någonslags kompensation för att de vare sig visats eller används före igår, medan ovandelarna byttes ut till gårdagskvällens eventmiddag. Och här skuttar då mitt tredje smusselshoppade plagg in i bilden. 


Opulent blouse, vintage chalk. Reanorpad från Factory Malmö för ett gäng veckor sedan. Den ser kanske inte så kul ut här dock, mitt-i-nattenplåtad på stentrött tant utan tillstymmelse till vettig hållning. Eller normal blick… så därför hoppar jag raskt över till vad som väldigt spontant och i värsta förkylningsyran blev dagens stass: 


En mindre dos Molly frotterar sig med linne och tunika från Spira. Två plagg som har blivit små favoriter här. Gillar det tunna, mjuka och lite svajande tyget. Najs att ha på sig. 
Nu ska jag bena upp i vad jag har kvar för bilder i mobilen efter helgen, med tanken att kasta ut den här innan jag släcker lampan för ikväll. Så vi kanske ses här igen lite senare. Men Kram på er för nu! Var rädda om er själva och varandra!

7 kommentarer:

  1. Oh så fina "smygköp" du har, gillar dem starkt :) Ha en fin vecka! Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! vet inte varför jag har smugit med dem egentligen, det har mest bara blivit så... :o) Kram!

      Radera
  2. Vilka finingar du har köpt! Allt behöver ju inte redovisas..lite små hemlisar måste man ju få lov att ha! Vi är nog många som handlat både på rea o nytt från våren. Jag är en av dom, haha.. Spiratunikan ser supersnygg ut!
    Vila dig nu efter gårdagen!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja lite hemligheter piggar upp... :o) Ja Spiratunikan är kärlek. :o) Kram!

      Radera
  3. Supersnygga komposar alltihopa! Snyggast tycker jag den översta är! Kraam

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Ja den översta trivdes jag superbra i så kul du tycker den var fin. Kram!

      Radera
  4. Supersnygga smygköp :)
    Kram
    L8

    SvaraRadera