Powered By Blogger

söndag 5 februari 2012

Tankar & favoriter – Odd Molly höst och vinter 2012

Jag kommer inte med något revolutionerande nytänk. Snarare en upprepning av vad en del av er andra redan har plitat ner utifrån Odd Mollys visning av höst och vinter 2012 i onsdags. Nämligen att det inte riktigt fanns något som kändes speciellt nytt. Mest en massa halvtråkiga uppdateringar av tidigare plagg. Min spontana reaktion var att jag gillade färgerna mer än plaggen i sig. De svarta kreationerna var mest bara jaha. Inget speciellt alls, snarare trist. 
Jag tänkte mainstream och jag saknade fina detaljer på plaggen. Sedan kanske de fanns men gick mig förbi, det lär visa sig. Det är i alla fall inte så att jag sitter och längtar efter denna kollektion. Men! Jag kan ändå uppvisa tre fina favoriter:


Jag är, och tydligen förblir, en sidennörd. Denna tunika föll jag för på studs. Vet egentligen inte varför för den är ganska plain. Eller var det just därför.


Sjukt skitsnygg klänning. Med rätt kropp när den anländer i höst så har den stor potential att landa i min Mollyrob. Ja lite hänger på prislappen också.


Det kan vara färgen och uteslutande den som gör att jag gillar den här. För annars har jag lärt mig att stickade klänningar och tunikor inte är snyggt på mig. 

Bilderna har jag norpat från Odd Mollys hemsida. Vad tyckte ni? Hiss diss eller mitt emellan? Hittade ni några favoriter från visningen?
Nu ska jag slänga på mig ett berg av kläder som redan bor här. Det för att överleva Sibierienkylan under en tripp som förhoppningsvis kommer att innehålla såväl geocaching som inköp av resväska. 
Idag är det exakt en månad kvar till jag sitter på planet till Kap Verde. Om allt går vägen som planerat… Vågar knappt tro det men måste hoppas... :o) Kram för nu!

2 kommentarer:

  1. Tyvärr verkar det inte alls vara mycket fint som kommer till hösten. Mer enfärgat, slimmat och upprepningar. Jag tyckte om den svarta sammetskläningen, någon sidenklänning och virkat, men absolut inte mer. Lite diss från min sida tyvärr. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja samma här. Fast vi kan ju se det som så att vi får shoppa mer nu i vår och sommar istället eftersom vi faktiskt kommer att spara en hel massa pengar i höst... :o) Kram!

      Radera