Powered By Blogger

torsdag 16 februari 2012

Dagens – sunkstass som har nonchalerat förkylningen

Tjolahopp, jag har inte gjort ett enda inlägg på hela dagen… Kanske för att jag inte haft ett dugg att säga, ingenting nytt eller kul, intelligent, nämnvärt alls att skriva om. Kanske för att jag för tredje dagen varit bosatt i pyjamasstass och hållit mig inomhus och därför inte har ett skvatt att visa bilder på heller. Mer än:


Ja det fick bli en liten glimt bara, vill ju inte skrämma bort er för livet… ;o) men ni ser, såklart figurerar det en Molly även i detta läge… :o) Hemuppgifter från skolan idag, vilket inte har varit fel då magsjukan visserligen har fladdrat iväg till nya nejder, men förkylningen har levt desto värre rövare istället. Med hela kitet av halsont, spränghuvudvärk och muskelsvaghet. Typ! 

Fast jag har nonchalerat det, genom att sysselsätta mig med roligheter som att tvätta, plita listor och annat för jobbsök och praktik och påbörjat en hop av ansökningar till både det ena och det andra, varför göra en sak klart i taget när man kan skutta fram och tillbaka mellan tusen olika saker… ;o) Jag skyller lite på bristande koncentration en efterhängsen biverkning från mitt liv som utbränd… 

Och så har jag röjjt i bortglömd garderob. Bland gamla kläder. Hittade en hel del fint faktiskt, som nog ska kunna passa när jag har lyckats förinta ett par kilo till från min kropp. Och en del som får gå ut i verkligheten som säljgods. Kanske här… men inte förrän till helgen i så fall. Inga Mollysar men någon gammal Branting, Hunky Dory och Fröken Söt. Till exempel. Vill ni se eller ska jag lägga det på Tradera direkt? Nu över till lite kursrelaterade uppgifter. Så Kram för nu!

8 kommentarer:

  1. Klart en Molly matchar pyamasen! Går så bra så, hihi. Såg inlägget om den nya vita maxidressen. Vid första anblick så tänkte jag; nej det är inte du! Sekunden senare så tänkte jag; tja är någon som kan få till det lite så är det ju du!! Dina smycken o tatueringar så blir den ju klockren!
    Dumma sjuka som inte ger med sig..hoppas Mr Maken pysslar om dig ordentligt!
    Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. :o) den Mollymunkisen ingår i min pyjamasstass sedan länge. Så himla kallt här så den behövs liksom. Och så vill man ju hålla stilen i alla lägen... ;o)
      Jag tänkte likadant med den vita klänningen när jag fick den på mig. Så kul att vi tänkte lika. :o) Kram!

      Radera
  2. Jag ser gärna på vad du har till salu! :)

    Krya på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oki då gör jag det. I helgen hoppas jag. Får mitt schema för nästa vecka imorgon. Tänkte att om det blir någon hemmajobbardag så kommer jag att terra dig om vi ska fika/luncha eller nåt. Dags nu liksom tycker jag. :o) Kram!

      Radera
  3. Myskläder är perfekt i hemmet och speciellt när man är sjuk. Hoppas du snart mår bättre. Förresten var det absolut inte dig jag syftade på i mitt inlägg. Jag tror att jag fått svar på allt här hos dig.
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag brukar försöka svara men hinner jag inte så svarar jag inte någon. Annars alla. Alla är lika viktiga. Jag har varit med om detsamma som du, och jag har tagit år mig jag också, och undrat, men nu menar jag INTE dig, så du vet. Du är alltid så gullig.:o) Kram!

      Radera
  4. Ja tänk vad mycket man har i garderoben när man börjar rota! Myckt bortglömt kryper fram. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är ju tur man inte är shoppaholic för tänk hur mycket man hade hittat då... ;o) Kram!

      Radera