Powered By Blogger

söndag 12 februari 2012

Även i min del av världen, goodiebag & ockuperad

När jag anlände till min lilla by fem mil norr om metropolen, för lite drygt två timmar sedan, så hittade jag snödränkta vyer även här. Attans. Och jag höll ju ändå tummarna stenhårt hela tågresan hem i hopp om att den ondsinta snömonsterguden skulle ha missat att navigera sig hit. Absolut i onödan alltså:



Men det är bara att gilla läget. Eller i alla fall att muntra upp sig med att snoka igenom innehållet i min eventerhållna goodibag. Inte illa saker i den. Inte illa alls:


Någonslags lur att koppla till mobilen, en perfecto lagomsizead temugg med underlägg från Höganäs keramik, någonslags klämmor som jag snart ska försöka ta reda på vad de är till för,  en slags glasskål med lock från Iittala. En åsnemjölktvål, ett supermjukt örngott från Beach house som inte alla fick men jag hade turen att hitta det i min påse tjohoo!, ett rutigt förkläde från Ewa i Walla att stoltsera runt i framför spisen, supersötaste mjölkkannan jag skådat på evigheter av märket Matteus, ett gäng presentkort och rabatter som ska kollas in lite noggrannare om en liten stund, kokossocker som jag aldrig hört talas om men som ju måste testas i något, stylingsjox som luktar gott från Böddis salong, ett doftljus som får mig att drömma om vår och ett par skönfina strumpor. 

En hel massa schyssta grejer alltså. Och nu hade jag tänkt att packa upp resten av innehållet i väskan. Men det får nog vänta eftersom den har blivit ockupperad:


Så jag tror att jag kastar mig i sängen en stund istället. Och försöker slappa bort förkylningen som härjar runt i min kropp och knopp för fullt. Så. Kram för nu!

18 kommentarer:

  1. Vilken goodiebag!!! Massor med grejer som skulle passa fint här med :-)
    Härligt med djur-occupationen... Jag tror att de vill att du ska vara hemma och därför blockerar resväskan!
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha... eller så vill de att jag ska åka igen och därför hindrar mig från att packa upp... man vet ju aldrig... ;o) Kram!

      Radera
  2. Härlig goodiebag!!! (Och nu syftar jag SÅ KLART på den på den understa bilden!!!!) Den övre goodiebagen var ju också trevlig, men den undre alltså, mmmm...
    Kram

    SvaraRadera
  3. Det är rätt! Vila nu efter gårdagens ståhej o dagens förkylning! Tack för inläggen igår! Var roligt få vara med på ett hörn.. Fina saker i påsen!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du fick vara med på ett hörn även om jag hellre hade sett dig irl. :o) Men det kommer kanske en annan gång, hoppas jag i alla fall. Kram!

      Radera
  4. Vet du, något av det bästa med eventet var ändå att bland annat får träffa dig IRL! Du har en underbar rockig Odd Molly-stil som jag stundtals avundas dig. YOU ROCK!!!
    Kram!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vad snäll du är! och du är ännu vackrare än jag kunde föreställa mig! Hoppas resan hem gick bra. Kram!

      Radera
  5. Wohoo vilken härlig goodiebag och dag ni hade igår! LÖVELI!

    SvaraRadera
  6. Haha... Så där gör Mozart med med resväskan! Och härligt att ni hade det fint. Underbar goodiebag! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... ja de där djuren och deras ideer... ;o) Kram!

      Radera
  7. Kramar och tusen tack för trevligt sällskap och många skratt!
    L

    SvaraRadera
  8. Svar
    1. Ja synd du inte var med. Fast det kommer säkert fler chanser till träffar. :o) Kram!

      Radera
  9. Hi hi hi klämmorna är till för att fästa ihop strumpor med innan de tvättas :-) Mysteriet löst!

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... mr make svamlade något om det men jag avfärdade honom som lite galen och lögnaktig... opps... :o) Kram!

      Radera