Powered By Blogger

måndag 27 februari 2012

Måndagsfunderingar om den lilla smala spegeln

Godmorgon vänner! Så var det återigen dags att terra er med ännu ett av mina evinnerliga tåginlägg. Måndagsmorgon, en hel del buttra miner i den fullsatta vagnen där jag befinner mig. Jag bidrar själv med en, för attsingen vad galentrött jag är. Har fått extrema sovproblem på sistone.
Men jag lyckas ändå hålla mig vaken, i alla fall för tillfället. Och det enbart på grund av djupsinniga funderingar över en liten detalj som jag stötte på nyss:


Ser ni den? Ja alltså inte tröttnunan för den är svår att undgå, tyvärr... men den lilla smala seglen längst upp till vänster. Vad gör den där och varför liksom?... Är den där som en slags trendig inredningspryttel? Är den till för jättar med långsmala ansikten? Eller är den enbart ditsatt för att jag ska låta den uppfylla all min tankeverksamhet så jag slipper falla i koma och missa metropolstationen där jag ska av? Jag kan för mitt liv inte gissa mig till något svar, kan ni?
Nu plingar Lingondarlingen i luren så over and out. Take care & Kram på er!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Hihi vad kul att du också har tänkt på det. Jag funderade över samma förra veckan. Jag har aldrig sett det tidigare trots att jag pendlar lite då och då.Om någon av oss får veta varför den lilla speglen är där så får vi berätta för varandra.
    Kram!
    Allie

    SvaraRadera
    Svar
    1. :o) Ja visst är det helskumt... vi får försöka ta reda på vad den är till för tycker jag. Kan liksom inte släppa funderingarna på den... Så mycket liv har jag... ;o) Kram!

      Radera