Powered By Blogger

lördag 18 februari 2012

Vårspaning på skyltfönstervis

Jag har sagt det förut, att jag har lite dille på att spana i skyltfönster, när jag knallar förbi sådana. Och eftersom jag tog ett tidigare tåg till skoldagen i Malmö igår, och därmed fick en liten stund över, så gav jag mig ut på en liten tur av det slaget. Allt i hopp om att finna våren, för den syns ju inte till någon annanstans direkt. Och jodå, nog skymtade det till av att varmare, fast kanske ändå framförallt färggladare, tider är i antågande. Såklart tog jag bilder och här är de:






Uppifrån och ner är de knäppta genom rutor tillhörande Treand, Zara, Gudrun Sjödén som fick vara med dubbelt och Flash. Nu tycker jag personligen inte att allt är så snyggt. Men de glada kulörerna fick mig på bra humör. Och det betydde lite mer. Så nästa vecka fortsätter jag nog mitt vårspanande a la skyltfönster. Känns det okej för er? 

Nu ska jag dock ut i kylan och gråmulstråket. Vovvenad väntar så Kram för nu!

4 kommentarer:

  1. Klart man blir bättre humör med alla dessa färger! Även om det är lite väl mycket för en annan.. Du får gärna plåta skyltfönster o pigga upp oss som bor långt ifrån sådana enkla saker, haha.
    Jeansjackan din rackare..är ursnygg på dig!(bara lite avundsjuuuk..) Behåll du 2;an du blir ju mindre vecka efter vecka! Själv hade jag tänkt beställa en storlek 3, eller rättare sagt redan bett min lokalbutik ta hem en till mig. Jag är ju längre än dig o drar på ett annat sätt, tror jag..
    Här har vi hemmarslappar dag med småpyssel o någon film senare har vi tänkt.
    Ha en skön lördag md vovvar o katter!
    Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är nog lite mycket för mig också men kul att titta.
      Jo jag behåller 2:an i jeansjackan. Tror dock att det var ett bra val att du tog en 3:a för den är ganska kort.
      Hemmaslapp här också, jag och djuren bara maken kommer hem först senare ikväll. Han har varit i Växjö och lekt med tatuerarkompis. Kram!

      Radera
  2. Ja det är många härliga färger som kommer i vår. Speciellt den där gröna som OM har några blusar och stickat i.
    Det får absolut bli ett par såna gröna Converse i sommar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den gröna är skitläcker. Tror tyvärr inte att det gäller för mig, har inte provat så jag får väl göra det innan jag dissar. Fast gröna Converse låter coolt. Kram!

      Radera