Powered By Blogger

lördag 18 februari 2012

Gårdagens & om konsten när det ser helt annorlunda ut

Jag har märkt det en del nu på sistone. Och därför börjat grubbla över det. Om konsten när en stass ter sig helt annorlunda ut på ett foto jämfört med i en spegel. Är det någon mer som märkt det? Eller kan det vara jag som i vanlig ordning är lite mer rubbad än de flesta… För jag ser en bild i spegeln, för det mesta en outfit som får godkänt. Knallar runt i den, förevigar i en annan spegel någonstans och när jag sedan får se bildresultatet så upptäcker jag att det inte alls var sådär snyggt, läckert eller coolt som jag trodde… Som igår till exempel:  



Jag hade till och med en illusion, efter att ha sett och gett godkänt, att detta var en kombo att reprisa. Men i själva verket ser det ju mest bara knas ut. Som i att vara hophafsat utan tanke… Märkligt det där… Kanske ska man hysta fram mobilen och testföreviga redan i påklädningsskedet,, för att slippa dessa ondsinta överraskningar… Det tål att tänkas på i alla fall… 
Hoppas ni får en kanonbra dag. Var rädda om er själva och varandra. Kram!

6 kommentarer:

  1. Hahaha jag upplever samma fenomen - särskilt när jag provar kläder i butik. Fast då blir det ofta tvärt om. När jag kommer hem och kollar fotona kan jag bli helt kär i något jag dissat i butiken :) Himla mysko!
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja det där känner jag också igen alltför väl... Hur skumt som helst. Vad är det med det där med Mollysar och foton... hmmm... Kram!

      Radera
  2. Jag tycker det var supersnyggt på bilden! Men jag vet vad du menar och också upplevt det :) Och som Rosen även tvärtom :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det skumt... man kanske borde sluta ta bilder... men då går ju inte när man bloggar... :o) Kram!

      Radera
  3. Vilken snygg jacka!!!!! Vad är det för något? Kram!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. En Odd Molly av äldre variant. Den har duvan på ryggen. Köpte den på Tradera för superlänge sedan. Har sett den i militärgrön också men den verkar inte vanlig alls. Skulle jag se den igen så hojtar jag, håller dock hårt i min egen... :o) Kram!

      Radera