Powered By Blogger

torsdag 23 februari 2012

Provning av Odd Molly spring 2012

Jag har ju redan berättat att jag slank in på Folk Malmö idag, det för att pigga upp mig i deras underbart färgstarka miljö i allmänhet och med lite Mollyprovning i synnerhet, så därför behöver jag inte ta upp det igen. Så direkt över till bilderna:
  



Ceremony l/s tunic, lite blossom 2499:- 


Storlek 2. Denna föll jag handlöst för redan när jag såg den första gången, vilket var på visningsbilder i höstas. Och det är verkligen en superfin sidentunika, med fint knytband i ryggen som inte syns här men som ger den fin passform. Fast! Är den för mig? Det är frågan som jag inte riktigt kan bestämma mig för ett svar på…




Ceremony s/s short dress, powder 1499:- 

Storlek 3. Denna är enligt mig ett klockrent typexempel på när produktbild kontra verklighet är två vitt skilda saker. För shit vad fin den är irl. Jag kunde nog fått på mig en 2:a också men gillade att den var så där lös och ledig, men ändå med schysst passform. Liksom. Färgerna drar åt chalk, powder, grått och svagrosa.


Bikette denim jacket, denim blues 1999:- 

Storlek 3. Aningen för stor till mig, så jag gissar på att den är normal i storlek. Har nämligen märkt att jag mer är tillbaka på min forna size 2. Stretchig i tyget och en riktigt snygg blå färg som tyvärr inte blev sig riktigt lik på mina bilder. 


Pointers short cardigan, mid pink 1399:-

Storlek 2. Även här hade jag tyvärr svårt att få till färgen på koftan så att den stämmer helt med verkligheten. Men hyfsat likt ändå. En tunn utan att vara för tunn, supermjuk bomullskofta. Även denna en klart positiv överraskning för mig.  

Pointers short cardigan, vintage turquoise 1399:-

Denna är också storlek 2 och även i övrigt samma som på bilderna ovanför.




 Forsome tank, silky white 1999:-

Storlek 2. Av någon anledning hade jag fått för mig att denna skulle vara lite stel och hård i materialet. Men det var fel, för den är supermjuk. Och så hade jag hoppats att den skulle vara ful men det var den ju inte tyvärr. Snarare en riktig sommardröm som lär kunna kombineras med en hel massa. Normal i storlek.

Det var allt för den här gången. Men det var superkul att prova idag och jag hade superhjälp av söta Too di Boo så det blir nog lite mer provat ganska snart… Men vad tyckte ni om de här kreationerna? Hiss eller diss? Har ni några personliga favoriter? Och en liten egofråga kan jag inte låta bli heller så därför undrar jag vad ni tyckte jag passade bäst i av dagens provade skörd? Peace out för idag! 

30 kommentarer:

  1. OOOOOOOOH för satan vad fint det där lilla virkade linnet var då! Jävla prislapp på det bara......
    Pointerskoftorna var ju nåt som gärna skulle få bo här med:)
    Och för att svara på din fråga, det svindyra lilla linnet passade du bäst i! Kram

    SvaraRadera
  2. Den första och sista! Jeeez jag vågar inte prova den där virkade topen ;)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Åh linnet.........vill ha vill ha!Superfint på dig! Är det kort i modellen tycker du? Kram Halvan

    SvaraRadera
  4. Den fösta och den sista säger jag med :) Fick kjolen idag! Tack så mycket :)) Kram

    SvaraRadera
  5. Du klär så in i vassens bra i färgen på den första sidentunikan!
    Kram
    Jenny

    SvaraRadera
  6. Ahhh så mycket fint. Vill så gärna ha den virkade toppen och du är ursnygg. Smalis där...:-D
    Vi hörs i morgon..massa kramar!!

    SvaraRadera
  7. Först och sist! Att tunican var fin visste jag, men linnet var verkligen en positiv överraskning och vrålsnygg på dig! Kramizar Mags

    SvaraRadera
  8. Så mycket fint! :) Allt var fint på dig, tack för povningen!

    SvaraRadera
  9. Äntligen är du tillbaka,dina provningar är bäst!
    TACK/ Gunilla
    Ps.Jag är ingen hjälp därför att jag tycker att du är snygg i allt!!!

    SvaraRadera
  10. Det vita linnet, så klart! Inte alls en favorit för mig, men den var ju snygg på dig!
    Kram

    SvaraRadera
  11. Du passar ju i allt!Men ceremony short dress och forsome fick jag upp ögonen för mer nu! verkligen snygga och sommar fräsha
    kram

    SvaraRadera
  12. Första och sista är ett måste till dig ju!
    Och tunikan är mycket snyggare på dig än på mig - kanske jag borde försöka byta mot en 0:a ändå.

    Kram!

    SvaraRadera
  13. Hej!

    Men du är galet snygg i allt men linnet är nog ändå favoriten.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  14. Tack för fin provning, du är fin i allt! Nu blev suget efter Ceremony s/s short dress även stärkare:)
    Kram

    SvaraRadera
  15. Sååå bra att få se det på!!
    Ååå linnet är to die for...men hemskt dyrt! Du är fin i allt tycker jag,men sidentunikan och linnet vinner på dig!;)

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  16. Tackar och bugar för er respons! Tunikan och linnet var det flest som tyckte att jag passade i och då kan jag avslöja att linnet är min klara favorit bland plaggen som jag provade idag. Halvan frågade om det är kort i modellen och det tyckte jag inte. Det var lite stort överlag men det ska tydligen inte sitta för tajt så därför var det lagom i längd också tyckte jag.
    Den översta, tunikan, är jag fortfarande osäker på men däremot den andra, sidensaken under blev jag allt lite smått kär i.
    Sedan tyckte jag att koftorna var positiva överraskningar de också. Tänker mig dem till Pleasejeansen, slurp så de hamnade också på önskelistan. Kram på er!

    SvaraRadera
  17. Du är super fin i den första ja vad den nu heter. Den rosa saken. :p Sen jeansjackan är en dröm. Den VILL jag ha! Underbar.

    Ha en fin fredag!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja till den första på mig, superfin påandar jag sett den i men färgen hmmm och så har jag ju redan sidensaker till förbannelse. Ja jeansjackan är fin, supermjuk och skön att ha på sig dessutom. Kram!

      Radera
  18. Du är verkligen fin i alla! Men första måste du nästan köpa. Även den sista. Och den där sidentunikan i ljusare färg. Helhiss på alla! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Men jag tror nog att jag hoppar den rosaröda Ceremonyn, tror inte jag kommer att trivas i färgen, tyvärr... Den sista däreute... opps liksom. :o) Kram!

      Radera
  19. Tycker du var finast i Ceremony s/s short dress, powder!
    Kram
    L8

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den gillades en hel del, fast när jag tänkte till, för en gång skull liksom... så insåg jag att jag redan har så mycket sidentunikeaktiga saker... Och någon måtta får det ju trots allt vara...:o) Kram!

      Radera
  20. Jag skulle ju inte ha fler jeansjackor...
    Skäms på dig! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej... jag skäms... ;o) Fast jag tycker själv att den med fjärilen och den med pinuppan är finare. Vilken är det du har? Kram!

      Radera
    2. Jag har förra årets med fjäril. Men man kan aldrig ha för många jeansjackor väl? ;)

      Radera
    3. Haha... och det frågar du hon som har 3 blå och en vit... Så svaret blir ganska givet; nix man kan inte ha för många. Never! :o) Kram!

      Radera
  21. Ceremony s/s short dress med den vita jeansjackan var ju bara såååå himla du och sååå sommarfräscht. Jag är galet nyfiken på det virkade linnet. Ett absolut sommarmåste och det satt jättefint på dig. Med jeansjacka över...mmmm :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Andra jag sett det på har valt mindre storlekar på linnet, jag ville ha det lite hippiebaggy och lite längre så jag tog den i storlek 2. Kunde haft 1 men då hade det varit kortare och tajtare. Så du vet om du är sugen på det. Kram!

      Radera