Powered By Blogger

tisdag 21 februari 2012

Om att skicka vidare lite pepp

Grått och regntungt ute men trots det lite mindre depp i sinnet. Mycket på grund av ert pepp igår, tusen tack, ni är fan bäst!!!
Och på tal om pepp så fick jag en kommentar i söndags som jag har tagit till mig lite extramycket, för den var så bra, och därför vill jag skicka den vidare, om än i nerbantad form: "jag är värd att må bra". Skriven av Jenny och ni hittar den i sin helhet under mitt inlägg med den senaste viktrapporten. Det var till exempel den som fick mig att gå till gymmet igår, trots att jag kanske borde satsat på ett svettpass för att få ur all skit ur skallen istället för att mesa runt med BodyBalance. Men det är en helt annan historia... :-).
Opps, Malmö nästa, time flyes när man bloggar på tåg... Ha en bra dag därute. Kärlek & Respekt! Säger jag, med ännu en i raden av alla mina eviga egobilder:


- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Ja det är ju så: Man måste börja med att vara snäll mot och värdesätta sig själv.
    Det har t o m jag fattat nu efter ett antal 40+ år =)
    Vi är värda allt vi vill ha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja och jag börjar fatta, lite smått så där. ;o)Tur vi är snabbfattade tanter du och jag... :o) Kram!

      Radera
  2. Ha en fin dag och klart man ska ta hand om sig själv! Det gör du så rätt i! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Och det ska DU också göra serru... :o) Kram!

      Radera
  3. Åhh, Bodybalance som är såå härligt!!
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag gillar det supermycket, min träningsfavorit! Men just igår hade jag nog behövt något med lite mer action så jag hade sluppit tänka, jag började nästan böla av allt som fanns i skallen på passet igår. Snacka om galen... :o) Kram!

      Radera
  4. Håller med, man ska vara snäll mot sig. Till skillnad från vad jag var igår t ex. Hemma efter midnatt efter Simple Minds= för lite sömn. Alldeles för lite. Sån´t är ju inte snällt... ;) Frågan är om jag ska vara så snäll mot mig, att jag skiter i disk och annat trist när jag kommer hem och bara intar det normala läget. Soffläget.. Like the egobild of the day. Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut skita i disk och trist och BARA slappa! det röstar jag på i alla fall. Hoppas det var en kanonkonsert. Du får berätta sen. Nu är det grupparbete som håller på dagarna i ända för mig... :o( Men hur ser det ut för dig på fredag? Kram!

      Radera